Qurios Club

Share the simple things in life

Scroll verder

De Qurios Club. Voor iedereen. Helemaal gratis.

Leen een GoPro

Leen een GoPro

Surfen, rennen, vliegen, zwemmen: leg al je acties vast met een van de GoPro's die je bij de receptie kunt lenen. De batterijen zijn al opgeladen: action.

Speciale wensen

Speciale wensen

Wij zouden Qurios niet zijn als we je niet graag helpen. Heb je speciale wensen? Wij regelen het. That`s simply Qurios.

Huur een Big Green Egg

Huur een Big Green Egg

Weinig momenten beter dan een bbq bij ondergaande zon. Een ijskoud biertje of wijntje erbij en knisperende kolen op het vuur. Bij Qurios Egmond huur je voor een schijntje de Tesla onder de bbq's: de Big Green Egg. Je huurt de Green Egg met bijbehorende kolen en een kookboek met lekkere recepten voor maar € 15,-

Reis naar de sterren

Reis naar de sterren

In ons melkwegstelsel staan zo'n 50 miljard sterren. In Nederland zie je daar door lichtvervuiling vaak maar een handjevol van. Daarom hebben we bij Qurios telescopen voor je klaarstaan zodat je nachtenlang kunt genieten van de mooiste lichtshow van het heelal. To infinity and beyond!

Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving

Het strand is uiteraard prachtig, maar er is meer te doen in de omgeving. Bij de receptie hebben wij een informatiemap met allerlei leuke dingen die je in de omgeving kunt doen. Onze mensen zijn wandelende inspiratiebronnen, dus je kunt hen altijd om tips vragen.

Huur een fiets

Huur een fiets

Voel de wind en de zon, ruik de bloesems, vers gemaaid gras, de zilte zee. Oftewel: ga er lekker op uit met de fiets. Die huur je bij ons. De banden zijn opgepompt, dus je kunt zo vertrekken voor een heerlijke tocht langs de kust en door de duinen. Bekijk hier de leuke fietstips en huurprijzen.

Take-Away

Take-Away

Voeten op de bank, wijntje erbij en absoluut geen zin om te koken. No problemo. Die sappige burgers en knapperige pizza's maken wij voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is het even afhalen en je voeten daarna weer op de bank leggen. Eet smakelijk!

Surfen

Surfen

Zeg je zee zeg je golven. Zeg je golfen, zeg je surfen. GoPro op je hoofd en gaan. Je kunt zelfstandig een board huren of lessen nemen. Bij de receptie helpen we je op weg.

Ontdek SuperQ

Sterren kijken

Met SuperQ beleef je de leukste avonturen. Hij is ook dol op verhalen vertellen. Bij de Qurios Club lezen we voor uit de mooiste verhalen van SuperQ.

Qurios Club gear

Leen een GoPro

Neem je GroPro mee naar het strand en maak een stoere surffilm of mee naar de duinen voor je eigen natuur­documentaire. Je kunt ook een telescoop lenen om 's avonds de sterren van dichtbij te zien.

Zoek de schat

Echte schatzoekers vinden hun goud met een metaaldetector. Doe met ze mee en vind de schat van je dromen. En let op: de munten die je verzamelt kun je echt gebruiken om iets leuks te kopen in de Clubshop.

Konijn
Qurios knuffel

SuperQ

€ 9,95