Qurios Club

Share the simple things in life

Scroll verder

De Qurios Club. Voor iedereen. Helemaal gratis.

Leen een GoPro

Leen een GoPro

Surfen, rennen, vliegen, zwemmen: leg al je acties vast met een van de GoPro's die je bij de receptie kunt lenen. De batterijen zijn al opgeladen: action.

Speciale wensen

Speciale wensen

Wij zouden Qurios niet zijn als we je niet graag helpen. Heb je speciale wensen? Wij regelen het. That's simply Qurios.

Huur een Big Green Egg

Huur een Big Green Egg

Weinig momenten beter dan een bbq bij ondergaande zon. Een ijskoud biertje of wijntje erbij en knisperende kolen op het vuur. Bij Qurios Egmond huur je voor een schijntje de Tesla onder de bbq's: de Big Green Egg. Je huurt de Green Egg met bijbehorende kolen en een kookboek met lekkere recepten voor maar € 15,-.

Reis naar de sterren

Reis naar de sterren

In ons melkwegstelsel staan zo'n 50 miljard sterren. In Nederland zie je daar door lichtvervuiling vaak maar een handjevol van. Daarom hebben we bij Qurios telescopen voor je klaarstaan zodat je nachtenlang kunt genieten van de mooiste lichtshow van het heelal. To infinity and beyond!

Ontdek de omgeving

Ontdek de omgeving

Het strand is uiteraard prachtig, maar er is meer te doen in de omgeving. Bij de receptie hebben wij een informatiemap met allerlei leuke dingen die je in de omgeving kunt doen. Onze mensen zijn wandelende inspiratiebronnen, dus je kunt hen altijd om tips vragen.

Huur een fiets

Huur een fiets

Voel de wind en de zon, ruik de bloesems, vers gemaaid gras, de zilte zee. Oftewel: ga er lekker op uit met de fiets. Die huur je bij ons. De banden zijn opgepompt, dus je kunt zo vertrekken voor een heerlijke tocht langs de kust en door de duinen. Bekijk hier de leuke fietstips en huurprijzen.

Take-Away

Take-Away

Voeten op de bank, wijntje erbij en absoluut geen zin om te koken. No problemo. Die sappige burgers en knapperige pizza's maken wij voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is het even afhalen en je voeten daarna weer op de bank leggen. Eet smakelijk!

Surfen

Surfen

Zeg je zee zeg je golven. Zeg je golfen, zeg je surfen. GoPro op je hoofd en gaan. Je kunt zelfstandig een board huren of lessen nemen. Bij de receptie helpen we je op weg.

Kids Experience

Masterchef

Masterchef

Gloeiende ovens, knapperige pizza’s en de lekkerste taarten van de wereld. Altijd al gedroomd om een echte kok te worden? Bij Masterchef zorgen we dat dat gebeurt. Kneed je eigen super verse pizzadeeg, of bak je eigen knapperige taart. Wel zelf opeten natuurlijk.

Art Club

Art Club

Bij Art Club leer je schilderen als Picasso. Gebruik de mooiste kleuren, maak de indrukwekkendste schilderijen en laat je creativiteit los op het schilderdoek.

Fast & Beautiful

Fast & Beautiful

Ben jij meer een racemonster of een prinses? Racemonsters bouwen hun eigen supersnelle zeepkist. Prinsessen worden de mooiste droomvrouw van het universum. Bij Fast & Beautiful mag je kiezen wat jij het liefste bent.

Verdien muntjes en koop er iets mee in onze Qurios shop.

Leen een GoPro

Bij de Qurios Club krijg je een armband waaraan je je verdiende muntjes kunt bewaren.

SuperQ de musical

SuperQ de musical

Musicalsterren gezocht! Voor onze SuperQ de musical zijn we op zoek naar acteertalenten. Kom je ook auditie doen?

Discoverylab

Discoverylab

Hoe zien bacteriën er eigenlijk uit? Of hoe komt stroom in een batterij? Trek je witte lab-jas aan, zet je professor-bril op en ontdek het zelf. In het Discovery lab zoeken we naar de antwoorden op de leukste wetenschappelijke vragen.

Filmstudio

Filmstudio

Maak de basis voor je eigen Youtube kanaal: leer in een dag hoe je filmpjes maakt en in elkaar zet. Word een echte vlogger in de Filmstudio.

Ontdek SuperQ

Sterren kijken

Met SuperQ beleef je de leukste avonturen. Hij is ook dol op verhalen vertellen. Bij de Qurios Club lezen we voor uit de mooiste verhalen van SuperQ.

Qurios Club gear

Leen een GoPro

Neem je GroPro mee naar het strand en maak een stoere surffilm of mee naar de duinen voor je eigen natuur­documentaire. Je kunt ook een telescoop lenen om 's avonds de sterren van dichtbij te zien.