Qurios Bloemendaal en Egmond gecertificeerd met gouden en zilveren Green Key

We hebben met z'n alleen heel erg ons best gedaan én met succes. Qurios Bloemendaal aan Zee heeft een gouden Green Key certificering gekregen!

Ook Qurios Egmond aan Zee is beloond met een zilveren Green Key certificering. Eerder hadden wij voor Qurios Egmond aan Zee al een bronzen certificering.

Wij proberen op zoveel mogelijke manieren het milieu te sparen zónder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.

Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu.

De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit). Als u meer wilt weten over deze normen, dan vindt u hier meer achtergrondinformatie.