Recreatievoucher

Kan de vakantie niet doorgaan vanwege het coronavirus? Vraag de recreatievoucher aan.

De Recreatievoucher

Wegens de uitbraak van het coronavirus kunnen veel vakanties helaas niet doorgaan. Iedere gast van Qurios die zijn of haar reservering moet annuleren wegens het coronavirus kan aanspraak maken op de recreatievoucher.

Deze voucher kunt u gebruiken voor het omboeken van uw reservering naar een nieuwe datum en indien gewenst een ander Qurios-park.

Wanneer maak ik aanspraak op een recreatievoucher?

Indien u een reservering heeft gemaakt met een aankomstdatum tussen 13 maart 2020 en 14 juni 2020 en wegens de Corona crisis niet kunt reizen kunt u aanspraak maken op een recreatievoucher.

De recreatievoucher heeft de waarde van de reeds betaalde reissom en is tot 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum inwisselbaar voor een nieuw verblijf. De maximale nieuwe aankomstdatum is 30 september 2021.

Voorwaarden

Op dit moment zijn onderstaande voorwaarden van kracht, deze zijn onder voorbehoud:

  • De voucher is tot 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum inwisselbaar, met een maximale aankomstdatum van 30 september 2021.
  • De waarde van de voucher is gelijk aan het door u reeds betaalde bedrag.
    In geval de kosten behorende bij de nieuwe boeking hoger liggen dan de waarde van de voucher, dient u het verschil bij te betalen. Indien de kosten bij de nieuwe overeenkomst lager liggen dan de waarde van de voucher, vindt geen terugbetaling plaats, maar blijft het tegoed op het saldo van uw voucher staan.
  • De voucher is niet inwisselbaar voor geld.
    Dit betekent dat bij annulering van de nieuwe boeking Qurios niet verplicht is tot terugbetaling van betaalde voorschotten, noch tot (terug)betaling van de waarde van de voucher.
  • Aanpassing van deze regeling kan plaatsvinden indien de overheid haar maatregelen langer laat voortduren dan de op dit moment door de overheid afgegeven datum van 1 juni 2020.
  • Indien de voucher na afloop van de geldigheidsduur van 12 maanden nog een waarde bevat, dan wordt deze waarde op initiatief van Qurios Holiday Retreats en op aanwijzing van de consument binnen een maand na afloop van de geldigheidsduur van de voucher op de bankrekening van de gast overgemaakt.