Recreatievoucher

Kan de vakantie niet doorgaan vanwege het coronavirus? Vraag de recreatievoucher aan.

De Recreatievoucher

Let op: wij geven geen recreatievouchers meer uit. Voor het annuleren of wijzigen van uw reservering kunt u contact opnemen met onze gastenservice. Deze pagina is bestemd voor gasten die nog over een recreatievoucher beschikken, uitgegeven tot en met 14 juni 2020.

Voorwaarden

Op dit moment zijn onderstaande voorwaarden van kracht, deze zijn onder voorbehoud:

 • De waarde van de voucher is gelijk aan het door u reeds betaalde bedrag.
  In geval de kosten behorende bij de nieuwe boeking hoger liggen dan de waarde van de voucher, dient u het verschil bij te betalen. Indien de kosten bij de nieuwe overeenkomst lager liggen dan de waarde van de voucher, vindt geen terugbetaling plaats, maar blijft het tegoed op het saldo van uw voucher staan.
 • De voucher is niet inwisselbaar voor geld.
  Dit betekent dat bij annulering van de nieuwe boeking Qurios niet verplicht is tot terugbetaling van betaalde voorschotten, noch tot (terug)betaling van de waarde van de voucher. 
 • Moet ik het gehele bedrag van de recreatie-voucher in één keer besteden?
  Nee, dat hoeft niet. Je bepaalt zelf hoe je de waarde van de recreatie-voucher besteedt. Als de reissom van je nieuwe boeking lager is dan de waarde van de recreatie-voucher, dan houd je het resterende bedrag tegoed als recreatie-voucher. We raden je daarom aan de recreatie-voucher goed te bewaren.
 • Ik ga voor 30 september 2021 niet meer op vakantie. Kunnen jullie me de (rest)waarde van de recreatie-voucher uitbetalen?
  Zou je na 1 oktober met jouw recreatie-voucher met vakantie willen? Dat kan. Je kan er nu zelfs al een vakantie in 2022 mee boeken. Met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het ministerie van Economische Zaken is afgesproken dat je de (rest)waarde van de recreatie-voucher uitbetaald kunt krijgen. Dit kun je aanvragen wanneer de recreatie-voucher 1 jaar oud is. Dit doe je via het formulier op deze pagina. Ik ben mijn recreatie-voucher kwijt. Kan ik een nieuwe toegestuurd krijgen?
  Neem contact op met onze gastenservice. Wij bezorgen je de recreatie-voucher graag opnieuw. 

Terugbetaling

Heb je een voucher, en ben je niet van plan om een nieuwe reis te boeken? Dan kan je de waarde van de voucher terug laten betalen. Dit kan vanaf één jaar na ontvangst van de voucher. Om terugbetaling aan te vragen vul je op deze pagina het formulier in.  

 Kan ik de voucher nog gebruiken?
Ja, je kan je voucher gebruiken om een nieuwe reis te maken.

Wanneer wordt het geld teruggestort?
Heb je terugbetaling aangevraagd? Dan storten we het bedrag binnen één maand terug. Belangrijke voorwaarde hierbij is wel dat de voucher op het moment van aanvraag minstens één jaar oud is. Is je voucher nog geen jaar oud? Dan kun je het formulier wél alvast invullen, maar je ontvangt het geld dan nog niet meteen terug.  

 

Powered by Maxxton