Coronavirus

Waar vind ik informatie betreft het Coronavirus?

De actuele informatie betreft het Coronavirus vind je hier.

Aankomst en verblijf

Is er animatie aanwezig op het park?

Er is altijd animatie aanwezig, zoals de Qurios Gear en de QuriosTV opdrachten. Daarnaast is het animatieteam enkel aanwezig in de vakantieperioden. Bekijk de Qurios Club hier.

Is er een verwarming in de accommodatie aanwezig?

Op alle parken is er een CV verwarming in elke accommodatie aanwezig.

Is het mogelijk om tijdens mijn verblijf visite te ontvangen?

Het is zeker mogelijk om tijdens je verblijf visite in de accommodatie te ontvangen. Wanneer de visite blijft overnachten in de accommodatie, meld je dit bij de receptie. Voor de visite worden de kosten van de toeristenbelasting in rekening gebracht. Het is alleen mogelijk om visite te laten overnachten, wanneer dit niet het maximaal aantal personen dat is toegestaan in de accommodatie overschrijdt.

Is er wifi op de parken?

Ja, er is gratis wifi aanwezig op de parken!

Is mijn hond toegestaan op het park?

Je hond is welkom bij Qurios! Op alle parken (Qurios Bloemendaal, Qurios Egmond, Qurios Ameland, Qurios Grevelingenstrand, Qurios Zandvoort en Qurios Callantsoog) hebben wij speciale huisdiervriendelijke accommodaties. Per accommodatie mag er uitsluitend één hond mee. Je betaalt €5,00 per nacht voor de hond. Het is niet toegestaan je huisdier vrij over het park te laten lopen, honden moeten aangelijnd zijn. Tevens mag de hond niet alleen in de accommodatie blijven. Het meebrengen van jouw hond is alleen toegestaan mits vooraf doorgegeven. Andere huisdieren zijn niet toegestaan. Voor meer informatie, klik hier!

Kan ik parkeren bij de accommodatie?

Qurios Bloemendaal, Qurios Egmond, Qurios Ameland, Qurios Grevelingenstrand, Qurios Callantsoog en Qurios Zandvoort zijn autovrije parken. Je kunt de auto voor in- en uitladen het park op rijden. Tijdens je verblijf parkeer je de auto op ons parkeerterrein, dit is uiteraard kosteloos. Per accommodatie is er één parkeerplaats. Kom je met meerdere auto's dan kan je bij het inchecken navragen of er nog een extra plek beschikbaar is. Mocht er geen extra parkeerplek zijn dan kan je op een gemeentelijke parkeerplaats parkeren. Verder hebben wij laadpalen voor elektrische auto's op Ameland, Zandvoort en Bloemendaal.

Wat zijn de aankomsttijden en wat is de verblijfsduur bij Qurios?

Een weekend begint vrijdag om 15.00 uur en eindigt maandag om 10.00 uur. Een midweek begint maandag om 15.00 uur en eindigt vrijdag om 10.00 uur. Een week loopt van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur (7 nachten) of van maandag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur (7 nachten). Op zondag hebben wij standaard een kosteloze late check-out tot 18:00 uur. In het laagseizoen zijn wij flexibeler met de aankomst en vertrekdata. Qurios verhuurt zijn accommodaties uitsluitend voor recreatief verblijf. Verhuur langer dan 3 weken is om deze reden niet mogelijk.

Wat zijn de kosten van de fietsenverhuur?

Prijslijsten kunt u op de volgende pagina's vinden: Bloemendaal, klik hier. Zandvoort, klik hier. Ameland, klik hier. De prijzen van Egmond en Grevelingenstrand zijn seizoensafhankelijk. Neem hiervoor contact op met info@qurios.nl.

Wordt er tussentijds schoongemaakt?

Wanneer je minimaal 2 weken aaneengesloten bij Qurios verblijft wordt er tussentijds schoongemaakt. Op dinsdags krijg je per persoon een nieuw handdoekenpakket. De schoonmaak en het verschonen van de bedden vindt eens per week plaats. Dus bij 2 weken wordt er 1 keer tussentijds schoongemaakt, bij 3 weken wordt er 2 keer tussentijds schoongemaakt etc.

Wat is het nummer van mijn accommodatie?

Bij Qurios ontvang je alleen het nummer van de accommodatie als je met voorkeur boekt, anders ontvang je het nummer bij aankomst op het park.

Zijn er traphekjes op Qurios Zandvoort?

Op aanvraag zijn er traphekjes beschikbaar.

Is het toegestaan om te barbecueën op het park?

Ja dat mag! Wel in het zand met een emmertje water ernaast. Op Qurios Grevelingenstrand is elk huisje voorzien van zijn eigen barbecue. Op Qurios Egmond kan je de barbecue huren voor €15 inclusief kolen, en op Qurios Bloemendaal kan je een wegwerpbarbecue kopen in de receptie. Verder mag je op elk park (Qurios Bloemendaal, Qurios Egmond, Qurios Ameland, Qurios Grevelingenstrand, Qurios Callantsoog en Qurios Zandvoort) natuurlijk ook je eigen kleine barbecue meenemen!

Kan ik mijn AppleTV of Chrome Cast aansluiten?

Ja, dit is mogelijk op alle parken.

Reserveren en betalen

Hoe kan ik een accommodatie reserveren?

Er zijn twee mogelijkheden om een accommodatie te reserveren. De eerste mogelijkheid is om gemakkelijk en snel 24/7 via de website een reservering te maken. Een reservering via de website maken gaat als volgt: Stap 1: Aangekomen op de pagina van het gewenste park, vul je je gewenste aankomstdatum en verblijfsduur in, met hoeveel personen je wilt verblijven en tot slot of je met of zonder hond verblijft. Vervolgens klik je op de zoek button. Stap 2: In de volgende pagina verschijnen vervolgens de beschikbare accommodaties en de daarbij behorende prijzen. Wanneer je een huisje heeft uitgezocht die aan jouw interesses en behoeftes voldoet, klik je op de boek button. Stap 3: Je komt nu in het boekproces. In de eerste boekstap is het nog mogelijk om aanpassingen te maken of extra dingen bij te boeken, denk hierbij aan een extra handdoekenpakket, keukendoekenpakket en/of een annuleringsverzekering tegen betaling. Reis je met een baby, is het in deze stap ook mogelijk om kosteloos en kinderbed en/of kinderstoel bij te boeken. Indien je nog een kortingsvoucher heeft, kun je deze ook toevoegen aan uw reservering. Wanneer je alles heeft gecontroleerd en je klaar bent om de boeking definitief te maken, klik je in het rechterkolom op de button ‘naar gegevens’. Stap 4: Je komt nu in de tweede boekstap van uw reservering. In deze boekstap vult je je NAW-gegevens (naam, adresgegevens, telefoonnummer en een mailadres) in. Stap 5: Nadat je al jouw gegevens akkoord heeft ingevuld, kun je verder naar de laatste boekstap: controle en betaling. In deze boekstap kun je kiezen hoe je jouw reservering wilt betalen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden: iDeal, bankoverboeking of met creditcard (+ €2,98). Nadat je uit deze mogelijkheden heeft gekozen, klikt je op de ‘bevestigen & betalen’ button en is je reservering succesvol afgerond. De tweede mogelijkheid om een reservering te maken is om contact op te nemen met ons Contact Center, tel. 020-8006040 (de gebruikelijke belkosten). Mocht je een vraag hebben waarvan je het antwoord niet op onze website kunt vinden, kun je uiteraard ook contact opnemen met het Contact Center. Openingstijden Contact Center: Dagelijks bereikbaar (ook weekenden en feestdagen) van 09:00 tot 17:00 uur.

Hoe kan ik mijn reservering betalen?

Wanneer je online een reservering maakt heb je 3 verschillende betaalmogelijkheden: iDeal, via een bankoverschrijving of met de creditcard. Je kunt ons rekeningnummer vinden op de reserveringsbevestiging.

Is het mogelijk om van aankomstdatum en/of locatie te wijzigen?

Tussen jou en Qurios Holiday Retreats komt een overeenkomst tot stand op het moment dat Qurios Holiday Retreats de reservering aan je heeft bevestigd. Wijzigingen van aankomstdatum en/of locatie zijn eventueel in overleg mogelijk. Zo niet, gelden de annuleringskosten zoals beschreven in artikel 14. van deze Algemene Voorwaarden.

Kan ik mijn verblijf verlengen?

Bij Qurios is het mogelijk om je reservering vlak voor of tijdens je verblijf te verlengen. Dit is alleen mogelijk als er nog voldoende accommodaties beschikbaar zijn.

Waar moet ik rekening mee houden bij het annuleren van een reservering?

Pakketreizen en dienstenovereenkomsten voor terbeschikkingstelling van accommodaties vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet kosteloos geannuleerd worden. Wanneer je een reservering annuleert, zijn de volgende annuleringspercentages van toepassing: tot 28 dagen voor de dag van aankomst 30% van het totaalbedrag vanaf de 28e dag voor aankomst of later het volledige totaalbedrag Annuleringen kun je alleen schriftelijk aan Qurios Holiday Retreats doorgeven. "Het herroepingsrecht is niet van toepassing op de diensten van Qurios. Diensten betreffende logies te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode zijn namelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht."

Wanneer moet ik mijn reservering betalen?

De aanbetaling van je reservering bedraagt 30% van het totaal. De aanbetaling dient binnen 14 dagen na boekdatum voldaan te zijn. Het totaalbedrag van de reservering dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te worden voldaan. Bij reservering binnen 6 weken voor aankomst dient het gehele bedrag gelijk bij boeken voldaan te worden.

Overige onderwerpen

Waar vind ik informatie betreft het Coronavirus?

De actuele informatie betreft het Coronavirus vind je hier.

Wat zijn de adresgegevens van de verschillende parken?

Qurios Bloemendaal aan Zee Zeeweg 97 2051 EB Overveen; Qurios Egmond aan Zee Weg naar de Bleek 5a 1934 PG Egmond aan Zee; Qurios Ameland Oranjeweg 40 9161 CC Hollum; Qurios Zandvoort Boulevard Barnaart 30 2041 JA Zandvoort; Qurios Grevelingenstrand Middelplaat 8 3253 MH Ouddorp ; Qurios Callantsoog Duinweg 4A 1759 NW Callantsoog

Wat zijn de algemene voorwaarden van Qurios?

Je kunt de Algemene Voorwaarden van Qurios hier vinden.

Wat zijn de contactgegevens van het hoofdkantoor?

De contactgegevens van het Qurios hoofdkantoor zijn: Qurios Holiday Retreats Olympisch Stadion 24-28 NL-1076 DE AMSTERDAM T +31 (0)20 800 6040 E info@qurios.nl

Waar kan ik een klacht indienen?

Indien je niet tevreden bent over de dienstverlening of het verblijf bij Qurios Holiday Retreats en daar een klacht over wenst in te dienen kan dat via e-mailadres info@qurios.nl of via het contactformulier (www.qurios.nl/contact). Wij zullen binnen 3 werkdagen inhoudelijk op jouw klacht reageren.
Je kan je klacht ook indienen bij de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/info/index_en) of aan de geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl).

Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Ja dat kan, in het boekproces bieden wij de mogelijkheid aan een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. De algemene voorwaarden van deze annuleringsverzekering staan hier