werken bij Qurios

Join the Qlub!

Voor ons nieuwe vakantiepark Qurios Bloemendaal aan Zee zijn wij op zoek naar een collega voor de bediening, keuken en afwas. Op het hoofdkantoor in Amsterdam Olympisch stadion hebben we plek voor stagiaires customer service en marketing & sales. Word jij onze nieuwe collega?

Qurios Bloemendaal aan Zee - medewerker spoelkeuken
Voor ons vakantiepark aan het Bloemendaalse strand zijn wij per direct op zoek naar een part-time medewerker spoelkeuken. Wil jij deze zomer een extra zakcentje verdienen en werken met een gezellig team? Mail dan je motivatie en CV naar horeca.bloemendaal@qurios.nl, t.a.v. Shirley van der Vaart.

Qurios Bloemendaal aan Zee - zelfstandig werkende kok
Voor ons vakantiepark aan het Bloemendaalse strand zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandigwerkende kok, zowel full-time als part-time. Heb jij een passie voor het maken van lekker eten, mail dan je motivatie en CV naar horeca.bloemendaal@qurios.nl, t.a.v. Shirley van der Vaart.

Qurios Bloemendaal aan Zee - medewerker bediening
Voor ons vakantiepark aan het Bloemendaalse strand zijn wij per direct op zoek naar een part-time medewerker voor in de bediening. Ben jij die enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken, mail dan je motivatie en CV naar horeca.bloemendaal@qurios.nl, t.a.v. Shirley van der Vaart.
 

Qurios Holiday Retreat - stagiaire hoofdkantoor Amsterdam
Voor ons hoofdkantoor in het Olympisch Stadion Amsterdam zijn wij opzoek naar een STAGIAIR(E) (ON)LINE CUSTOMER SERVICE. Lijkt het jou leuk om te werken in een klein, maar heel gezellig team? Vind je het leuk om ontwikkelingen van een jong groeiend bedrijf mee te maken? Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student(e)? Dan zoeken we jou! Een goede beheersing van de Duitse taal is een pré. Stuur ons een mailtje met je motivatie en CV naar info@qurios, t.a.v. Susanne Jonkman.

Qurios Holiday Retreat - stagiaire hoofdkantoor Amsterdam
Voor ons hoofdkantoor in het Olympisch Stadion Amsterdam zijn wij opzoek naar een STAGIAIR(E) (ON)LINE MARKETING & SALES. Lijkt het jou leuk om te werken in een klein, maar heel gezellig team? Vind je het leuk om ontwikkelingen van een jong groeiend bedrijf mee te maken? Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student(e)? Dan zoeken we jou! Een goede beheersing van de Duitse taal is een pré. Stuur ons een mailtje met je motivatie en CV naar info@qurios, t.a.v. Susanne Jonkman.