Groepsaccommodatie aan zee Nederland

Groepsaccommodatie aan zee Nederland

Op zoek naar een groepsaccommodatie aan zee in Nederland? Dan ben je bij Qurios aan het juiste adres! De luxe groepsaccommodaties aan zee zijn dichtbij het strand gelegen en zijn daarom uitermate geschikt om met een hele groep te komen genieten. Samen met de hele familie of vriendengroep een weekendje weg? Bij Qurios zijn er genoeg mogelijkheden voor jong en oud.

In de luxe groepsaccommodaties aan zee van Qurios kun je met een hele groep terecht. ‘s ochtends heerlijk met zijn allen ontbijten, daarna een lange strandwandeling om vervolgens te ontspannen met een heerlijke kop koffie, of in de hangmat met de zon op je gezicht. Nu alleen nog de vraag: ‘s avonds gezellig met de hele groep barbecueën of een lekker hapje in de brasserie op Qurios Zandvoort eten? Ook de strandtenten en het boulevard bevinden zich op loopafstand, de ideale bestemming voor een vakantie met de hele groep of het hele gezin.

Groepsaccommodatie Qurios Zandvoort
Direct achter het strand ligt vakantiepark Qurios Zandvoort. Op dit park zijn er twee luxe groepsaccommodaties voor groepen van maximaal 14 personen. Elke groepsaccommodatie bestaat uit vier losse cottages om te slapen en een gezellige gezamenlijke cottage, genoemd de Coffee Camp. Hier kan de hele groep bij elkaar komen om heerlijk samen te koken of barbecueën, of om gewoon van een kop koffie te kunnen genieten. Vanuit de luxe groepsaccommodatie sta je binnen enkele minuten op het strand.

Groepsaccommodaties Bloemendaal

Ook op park Qurios Bloemendaal aan Zee is het mogelijk om in groepsverband vakantie te vieren. Je hebt hier de mogelijkheid om meerdere Sea Lodges naast elkaar te boeken. Zo heeft iedereen genoeg privacy maar kun je alsnog gezellig met zijn allen een heerlijke vakantie aan zee doorbrengen. Benieuwd naar de mogelijkheden zijn? Lees dan verder. 

Ontdek meer over de groepsaccommodaties aan zee in Nederland

Zijn de groepsaccommodaties aan zee op Qurios Zandvoort helaas niet meer beschikbaar maar wil je alsnog graag met een groep op één van onze parken verblijven? Dat kan! 

Op Qurios Zandvoort, Qurios Ameland en Qurios Bloemendaal aan Zee is het mogelijk om meerdere luxe accommodaties direct naast elkaar te boeken, dit maakt een verblijf met groepen aan zee ook mogelijk. 

Powered by Maxxton