Met de hond op vakantie

Hond mee op vakantie

Een heerlijke en luxe vakantie aan zee in Nederland, wat wenst een mens nog meer? Juist, een heerlijke vakantie aan zee met hond! Geniet nu samen met je hond van een luxe weekendje weg op één van de prachtige Qurios vakantieparken.

Bij Qurios mag je maximaal één hond meenemen tijdens je vakantie. Alle vakantieparken van Qurios zijn dichtbij het strand gelegen. Maak met jouw hond een lange strandwandeling of laat hem lekker rondrazen op het strand.

Wil je tijdens een luxe vakantie aan zee lekker uitwaaien op het strand met je hond? Geniet van een vakantie aan zee met hond bij Qurios vakantieparken! We beschikken over diverse hondvriendelijke accommodaties die ook nog eens dichtbij het strand gelegen zijn. Dat biedt voldoende vertier en maakt dat je, samen met je hond, lekker kan uitwaaien!

De mogelijkheden voor het meenemen van je hond op het strand verschillen per Qurios park. Daarom kan je via onderstaande pagina's de specifieke informatie lezen over het meenemen van je hond naar een van de stranden dichtbij onze parken:

Powered by Maxxton