werken bij Qurios

Join the Qlub!

Voor ons nieuwe vakantiepark Qurios Bloemendaal aan Zee zijn wij op zoek naar een collega voor de bediening, keuken en afwas. Op het hoofdkantoor in Amsterdam Olympisch stadion hebben we plek voor stagiaires customer service en marketing & sales. Word jij onze nieuwe collega?

Qurios Ameland - Parkbeheerder

Als Qurios-Parkmanager ben je een echte gastheer: iemand waar gastvrijheid in het bloed zit. Een bruggenbouwer die sterke relaties opbouwt in de regio en met de lokale overheid. Iemand met passie voor hospitality. Een professional met ruime managementervaring om zo ons park de duurzame toekomst in te loodsen. Als Qurios-Parkmanager ontwikkel je de Qurios-visie voor het park. Samen met je medewerkers zorg je dat alle gasten zó tevreden zijn dat ze na hun verblijf zingend naar huis gaan. En natuurlijk zorg je dat het park financieel gezond is. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van ons duurzame vakantiepark. Daarnaast onderhoud je contact met de directie en het bestuur van Qurios. Je stuurt de afdelingen binnen het park aan en hebt direct toezicht op het reilen en zeilen van het hele park.

Wat doe je als parkmanager
Je stuurt de parkmedewerkers aan en motiveert en inspireert ze. Dat doe je door prettige communicatie, duidelijke instructies en helder beleid. Je zorgt voor kwaliteits- en verbeteracties voor onze diensten en producten. Je stelt jaarplannen op en maakt investeringsvoorstellen. Je ontwikkelt een duidelijke onderhoudsplanning om het park en alle producten in uitstekende staat te houden. Je onderhoudt en versterkt het contact in de regio. Zo zorg je voor goede afstemming met lokale overheden en instanties. Je hebt een prettige en heldere manier van communiceren die leidt tot goed contact met gasten en medewerkers. Je vertaalt de financiële- en gasttevredenheidsrapportages naar de praktijk. Je gebruikt de rapportages om gastbeleving, field management en de netto promotor score te verbeteren. Je neemt je verantwoordelijkheid en je bent in staat om de visie van Qurios Holiday Retreats door te geven aan de medewerkers. Je rapporteert aan de directie en de manager operations.

Wat breng je mee
Je hebt ruime, aantoonbare ervaring in de wereld van verblijfsrecreatie en hospitalitymanagement. Je bent daar zo enthousiast over dat je passie en kennis terug te zien is bij je medewerkers. Je bent uiteraard een ondernemer: iemand die energie krijgt en geeft bij het samenwerken. En je bent zó gastvrij dat mensen eigenlijk niet meer naar huis willen gaan als ze bij je te gast zijn. Je bent goed opgeleid: je hebt een afgeronde HBO-opleiding en je hebt geen moeite met de Duitse en Engelse taal.

Het wordt helemaal interessant als dit over jou gaat: Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in de recreatie-, hotel- of hospitalitybranche. Je barst van de ideeën om het park te verbeteren. Ideeën die zo leuk en innovatief zijn dat je gasten er thuis over door blijven praten. Je woont in de omgeving van het park of je bent bereid om naar het park te verhuizen. We hebben een bedrijfswoning beschikbaar. Dit bieden we: Zeker: we vragen nog al wat van onze mensen, dat is waar, maar wij bieden ook wel wat; Arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een salaris dat past bij de functie en jouw achtergrond. Een jobcontract met 26 vakantiedagen per jaar. Een gunstige personeelsboekingsregeling Een fantastische woon/werkplek op het eiland Ameland. Denk jij na het lezen van dit uitgebreide profiel dat dit de baan is waar jij precies in past dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je meer weten over Qurios Ameland en/of solliciteren op deze vacature neem dan contact op met Theo Nobel of Juliette van Haaster en stuur jouw motivatie en cv naar info@qurios.nl

Qurios Ameland

Voor ons park in Ameland zijn wij verder nog op naar;

 • Assistent parkmanager
 • Front-office manager
 • Front-office medewerker(s)
 • Keukenbrigade
 • Restaurantmanager
 • Restaurant medewerker(s)
 • Shopmedewerker(s)
 • Medewerker(s) facilitaire dienst

Ben jij geïnteresseerd in een van bovenstaande vacatures? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@qurios t.a.v. J. van Haaster

Qurios Bloemendaal aan Zee - Medewerker bediening

Voor ons vakantiepark aan het Bloemendaalse strand zijn wij per direct op zoek naar een leuke collega's voor in de bediening. Wij zoeken iemand die voor onbepaalde tijd beschikbaar is en het liefst zo snel mogelijk bij ons aan de slag kan.

Ben jij die enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken, mail dan je motivatie en CV naar horeca.bloemendaal@qurios.nl, t.a.v. M. Koopman

Qurios hoofdkantoor Amsterdam - Stage Customer Service

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiair(e)s voor onze Customer Services. Voornamelijk houd je je bezig met het telefonisch en per mail, adviseren en verkopen van ons producten aan onze gasten. Je verschaft informatie over o.a de accommodatie, omgeving en extra faciliteiten. Daarnaast beantwoord je vragen via de webchat. Social media heeft invloed op onze klanttevredenheid en speelt daarom binnen het Customer Services een belangrijke rol. Daarom willen wij de beste service leveren aan onze klanten, waar jij ook verantwoordelijk voor bent.

Functie-eisen
Wij garanderen een leuke en afwisselende stageplaats, een goede stagevergoeding (+ reiskosten i.o.) en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij vragen van jou het volgende:

 • Je volgt een toeristische MBO - opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Goede beheersing van één vreemde taal (bij voorkeur Duits) is een absolute pré.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen, stuur ons een mailtje met je motivatie en CV naar info@qurios, t.a.v. S. Jonkman