Vacatures Qurios Holiday Retreats

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze teams komen versterken! Die graag aan de slag gaan in een gemotiveerd, jong en hecht team. Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Wil je dit? Kom dan werken bij Qurios! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Vacatures Ameland

Oproepkracht medewerker Minishop / Frontoffice

Oproepkracht medewerker Minishop / Frontoffice

Voor jou is vroeg opstaan geen probleem. En daarbij heb je zeker geen ochtendhumeur. Voor jou geldt: als je vroeg begint, heb je de rest van de dag voor jezelf.

Medewerker Keuken

Medewerker Keuken (FT en PT)

Bereid jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten, is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Souschef

Souschef (38 uur)

Ben jij degene die onze gasten graag culinair verwent, die leiding geeft op een sociale wijze en het team vleugels geeft op een leuke, sfeervolle en gezellige manier? Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou!

Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok (38u)

Tover jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel, kun jij zelfstandig werken in de keuken en vind je het leuk jouw creativiteit op culinair gebied te uiten? Kom dan snel ons keukenteam op Qurios Ameland versterken en reageer op de openstaande functie van zelfstandig werkend kok!