Vacatures Qurios Holiday Retreats

Vanaf 19 juli 2019 is Qurios Zandvoort geopend. Wil jij onderdeel uitmaken van ons nieuwe team? Wil jij graag aan de slag in een gemotiveerd, jong en hecht team? Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Kijk dan snel of er een interessante vacature voor je tussen staat en kom werken bij de gezelligste vakantieparken van Nederland! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Vacatures Ameland

Medewerker Facilitaire Dienst (38 uur) - Qurios Ameland

Medewerker Facilitaire Dienst (38 uur) - Qurios Ameland

Gasten verbaasd laten staan van de verzorging en netheid op ons resort is jouw uitdaging. Je doet er alles voor om de gast in de watten te leggen. Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Medewerker Keuken (FT en PT) - Qurios Ameland

Medewerker Keuken - Qurios Ameland

Bereid jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten, is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Souschef (38uur) - Qurios Ameland

Souschef - Qurios Ameland

Ben jij degene die onze gasten graag culinair verwent, die leiding geeft op een sociale wijze en het team vleugels geeft op een leuke, sfeervolle en gezellige manier? Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou!

Zelfstandig Werkend Kok (38u) - Qurios Ameland

Zelfstandig Werkend Kok (38u)

Tover jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel, kun jij zelfstandig werken in de keuken en vind je het leuk jouw creativiteit op culinair gebied te uiten? Kom dan snel ons keukenteam op Qurios Ameland versterken en reageer op de openstaande functie van zelfstandig werkend kok!

Medewerker Bediening (24u) - Qurios Ameland

Medewerker Bediening (24u)

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou!