Vacatures Qurios Holiday Retreats

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze teams komen versterken! Die graag aan de slag gaan in een gemotiveerd, jong en hecht team. Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Wil je dit? Kom dan werken bij Qurios! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Vacatures Amsterdam

Office Manager

Office Manager (38u)

In deze functie ben je een onmisbare schakel in het werkproces. Naast de directe ondersteuning van de Managing Director, ben jij de spin in het web voor het gehele management team. Jij zorgt ervoor dat achter de schermen zaken soepel verlopen en bent de steun en toeverlaat voor het hele team.

Assistent Controller

Assistent Controller (38 uur)

Qurios is op zoek naar een Assistent Controller (M/V) die samen met ons het succes van de organisatie helpt uit te bouwen. Het gaat om een functie voor 38 uur per week. Je gaat werken in het mooiste kantoor van Amsterdam, het Olympisch Stadion.

Hoofd Finance

Hoofd Finance (38uur)

Ben jij die flexibele financiƫle topper die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Die samen met ons het succes van de organisatie helpt uit te bouwen. En die graag komt werken in het mooiste kantoor van Amsterdam, het Olympisch Stadion. Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Stagiair(e) Customer Services & Marketing

Stagiair(e) Customer Services & Marketing

Volg jij een opleiding richting horeca/ toerisme/ hotelschool en wil je graag eens achter de schermen kijken op het hoofdkantoor van de leukste vakantieparken van Nederland? Reageer dan nu op onze openstaande vacature voor stagiair(e) Customer Services & Marketing!