Vacatures Qurios Holiday Retreats

Wil jij graag aan de slag in een gemotiveerd, jong en hecht team? Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Kijk dan snel of er een interessante vacature voor je tussen staat en kom werken bij de gezelligste vakantieparken van Nederland! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Vacatures Bloemendaal

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan ben jij precies de juiste persoon voor onze openstaande vacature voor medewerker bediening!

Bereid jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten, is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? Dan is de openstaande vacature voor medewerker keuken jou op het lijf geschreven!

Vind jij het leuk om zorg te dragen voor een nette en schone keuken en wil jij op een leuke manier kennismaken met de werkzaamheden in een professionele keuken? Reageer dan op onze openstaande vacature voor medewerker spoelkeuken!