Vacatures Qurios Holiday Retreats

Wil jij graag aan de slag in een gemotiveerd, jong en hecht team? Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Kijk dan snel of er een interessante vacature voor je tussen staat en kom werken bij de gezelligste vakantieparken van Nederland! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Vacatures Zandvoort

Medewerker Bediening - Qurios Zandvoort

Medewerker Bediening (FT en PT) - Qurios Zandvoort

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou!

Medewerker Keuken - Qurios Zandvoort

Medewerker Keuken (FT en PT) - Qurios Zandvoort

Bereid jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten, is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Medewerker Facilitaire Dienst - Qurios Zandvoort

Medewerker Facilitaire Dienst (38 uur) - Qurios Zandvoort

Gasten verbaasd laten staan van de verzorging en netheid op ons resort is jouw uitdaging. Je doet er alles voor om de gast in de watten te leggen. Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Chef Kok (38uur) - Qurios Zandvoort

Chef Kok (38uur) - Qurios Zandvoort

Ben jij degene die onze gasten graag culinair verwent, die leiding geeft op een sociale wijze en het team vleugels geeft op een leuke, sfeervolle en gezellige manier. Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou!