Vacatures Qurios Holiday Retreats

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze teams komen versterken! Die graag aan de slag gaan in een gemotiveerd, jong en hecht team. Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Wil je dit? Kom dan werken bij Qurios! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Vacatures Zandvoort

Medewerker Frontoffice / Minishop

Medewerker Frontoffice / Minishop (oproepkracht)

Voor jou is vroeg opstaan geen probleem. En daarbij heb je zeker geen ochtendhumeur. Voor jou geldt: als je vroeg begint, heb je de rest van de dag voor jezelf.

Medewerker Facilitaire Dienst

Medewerker Facilitaire Dienst (38u)

Weet jij wat te doen bij technische storingen en vind je het leuk het terrein van ons resort netjes en verzorgd te houden? Draag jij graag een steentje bij aan de gast beleving en leg jij onze gasten in de watten? Dan is deze openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Medewerker Schoonmaak Hoofdgebouw

Medewerker Schoonmaak Hoofdgebouw (FT / PT)

Gasten aangenaam verrast laten zijn over de orde en netheid in zowel de receptie en minishop als de brasserie is jouw uitdaging.

Medewerker Bediening

Medewerker Bediening (oproepbasis)

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou!

Medewerker Keuken

Medewerker Keuken (FT en PT)

Bereid jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten, is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!