Oproepkracht medewerker Minishop / Frontoffice

 

Voor jou is vroeg opstaan geen probleem. En daarbij heb je zeker geen ochtendhumeur. Voor jou geldt: als je vroeg begint, heb je de rest van de dag voor jezelf.

Als Medewerker Minishop / Frontoffice bak je broodjes, doe je winkelbestellingen, houd je de winkelruimte optimaal, check je datums en vul je de vakken. Je bent gastheer/vrouw pur sang en regelt dat er een bijna compleet ontbijt klaarstaat voor de gasten op het resort. Je rekent af met gasten en adviseert gasten waar dit nodig is. Daarnaast spring je bij op de Frontoffice als dit nodig is.

Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat heeft gastvrijheid als 2e natuur. Dienstverlening en stralen van oor tot oor is voor jou eenvoudig. Of wel Service With a Smile, het motto van ons resort. De regels van HACCP en Sociale Hygiëne zijn jou bekend. Je hebt enige werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de wereld van Leisure/recreatie of hotelbranche. Communiceren in Nederlands, Engels en Duits is voor jou geen probleem. Je bent proactief, enthousiast voor het vak en stressbestendig. Het werken in weekenddiensten zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wie zijn wij?
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van ons personeel, wij geloven erin dat wij alleen met gelukkig personeel onze gasten ook een gelukkige tijd kunnen bezorgen. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.

Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor ons personeel en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag iedere medewerker van Qurios één keer per jaar gratis op één van onze resorts verblijven om zo te ervaren hoe het is om gast bij Qurios te zijn. Verdere personeelsboekingen en boekingen voor friends & family zijn tegen een zeer gunstig tarief. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes, drinken graag een borrel met z’n allen en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.