Vacatures Qurios Ameland

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze teams komen versterken! Die graag aan de slag gaan in een gemotiveerd, jong en hecht team. Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Wil je dit? Kom dan werken bij Qurios! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Manager horeca (38 uur)

Voel jij je het meest thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en weet je met jouw gastvrijheid ervoor te zorgen dat iedere gast het ultieme vakantiegevoel beleeft. Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou.

Lees meer

Zelfstandig werkend kok (38 uur)

Tover jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel, kun jij zelfstandig werken in de keuken en vind je het leuk jouw creativiteit op culinair gebied te uiten? Kom dan snel ons keukenteam  versterken!  

Lees meer

Gastheer - gastvrouw bediening (32 - 38 uur)

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou, namelijk gastheer/gastvrouw bediening!

Lees meer

Leerling medewerker Keuken (32 uur)

Is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Lees meer

Assistent voor de Keuken / Afwas (Weekend)

Is het jouw uitdaging om samen met het team ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben op het Resort? En is het jouw passie om altijd alles op orde te hebben? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Lees meer

Oproep- en Vakantiekrachten Horeca en Keuken

Is het jouw uitdaging om samen met het team ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben op het Resort? En is het jouw passie om altijd alles op orde te hebben? Kom dan ons team versterken op Qurios Ameland.

Lees meer