Assistent voor de Keuken / Afwas (Weekend)

Is het jouw uitdaging om samen met het team ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben op het Resort? En is het jouw passie om altijd alles op orde te hebben? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Samen met de kok ben je dagelijks in de keuken bezig om vol enthousiasme verschillende gerechten voor te bereiden of zorg je ervoor dat het servies en keukenapparatuur schoon en netjes is/blijft. Met elkaar zorg je voor een optimale werksfeer. Want één ding staat vast, we gaan er met zijn allen voor om onze gasten iedere avond terug te laten komen.
 
Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat brengt het liefst al zijn tijd door in de keuken. Het zou mooi zijn als je al enige ervaring in een professionele keuken hebt, maar wij vinden inzet en enthousiasme nog veel belangrijker. Onze brasserie en de bijbehorende keuken zijn redelijk transparant, je zult regelmatig in contact komen met onze gasten en geniet van dit contact. Jij beseft als geen ander dat gastvrijheid en een goede service er voor kunnen zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben op het resort en terug zullen komen.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven er in dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Wil jij Qurios zijn, stuur dan je motivatiefilm en/of brief met CV naar hr@qurios.nl.