Hoofd Facilitaire Dienst / Technische Dienst

Is het jouw uitdaging om gasten verbaasd te laten staan van de verzorging en netheid van het resort. Wil jij er alles aan doen om de gast in de watten te leggen.
 
Wat kun je verwachten
Samen met jouw team voer je de onderhoudswerkzaamheden uit aan de cottages, terrein, infrastructuur, centrale voorzieningen, overige opstallen en de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties. Dit doe je aan de hand van een zelf opgesteld onderhoudsplan. Daarnaast zorg je ervoor dat het bij de gasten aan niets ontbreekt, van extra handdoeken tot kinderbedje. Oplossen van kleine technische storingen, op het terrein als wel in de cottages hoort bij jouw werk.
 
Voor het resort maak je in overleg met de Resortmanager de jaarbegroting en ben jij verantwoordelijk voor de ingezette uren en de werksfeer. Je motiveert en stimuleert de medewerkers en bent een schoolvoorbeeld voor hoe je met gasten omgaat. Je draagt de visie van Qurios richting de medewerkers uit en weet ze mee te nemen in het enthousiasme wat jij uitstraalt.
 
Wie ben jij
Onze ideale kandidaat is een man of vrouw waarbij werken met de handen een eerste levensbehoefte is. Je houdt van groen, bent technisch onderlegd en lost graag dingen op. Je bent in bezit van een MBO diploma richting Elektra-/Installatietechniek of een opleiding van soortgelijk niveau, maar wel met een technische achtergrond. Daarnaast heb je al ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen de wereld van Leisure/recreatie of hotelbranche. Verder verwachten wij van jou dat je vloeiend in het Nederlands, Engels en Duits kan communiceren.
 
Jij bent een fijne collega en een voorbeeld voor anderen. Je vindt het niet erg om wissel- en weekenddiensten te draaien. Een rijbewijs B (bijvoorkeur B-E) maakt het helemaal compleet.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven erin dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers, hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Stuur dan je motivatiebrief met CV naar hr@qurios.nl.