Leerling medewerker Keuken (32 uur)

Is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Samen met de kok ben je dagelijks in de keuken bezig om vol enthousiasme verschillende gerechten te bereiden. Het menu verandert regelmatig en geen dag is hetzelfde. Daarnaast controleer je de binnengekomen goederen en zorg je ervoor dat de keuken altijd schoon is. Je wordt direct aangestuurd door de kok en samen zorgen jullie ervoor dat de gasten iedere avond weer terugkomen.
 
Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat brengt het liefst al zijn tijd door in de keuken. Het zou mooi zijn als je al enige ervaring in een professionele keuken hebt maar wij vinden inzet en enthousiasme nog veel belangrijker. Je bent op de hoogte van de HACCP en Sociale Hygiëne regels of bereid deze snel eigen te maken. Je vindt het niet erg om wissel- en weekenddiensten te draaien. Onze brasserie en de bijbehorende keuken zijn redelijk transparant, je zult regelmatig in contact komen met onze gasten en geniet van dit contact. Jij beseft als geen ander dat gastvrijheid en een goede service er voor kunnen zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd op het resort hebben en terug zullen komen.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van ons personeel, wij geloven er in dat wij alleen met gelukkig personeel onze gasten ook een gelukkige tijd kunnen bezorgen. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Wil jij Qurios zijn, stuur dan je motivatiefilm en/of brief met CV naar hr@qurios.nl.