Manager horeca (38 uur)

Voel jij je het meest thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en weet je met jouw gastvrijheid ervoor te zorgen dat iedere gast het ultieme vakantiegevoel beleeft. Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou.

Je vindt het leuk om een team aan te sturen en weet je collega’s op een juiste manier te motiveren. Je bent een fijne collega en een voorbeeld voor anderen. Je bent scherp op wat er speelt in de Brasserie en weet wat er lokaal leeft en kan dit vertalen naar wat past bij Qurios. Je maakt in overleg met de Resortmanager de jaarbegroting en ben jij verantwoordelijk voor de ingezette uren en de werksfeer in de brasserie. Je draagt de visie van Qurios richting de medewerkers uit en weet ze mee te nemen in het enthousiasme wat jij uitstraalt. Voor jou is het vanzelfsprekend dat de Brasserie er netjes uitziet en dat de kwaliteit van de service en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. En natuurlijk zorg je dat de Brasserie financieel gezond is.
 
Wie ben jij
Een ‘people manager’ en tegelijkertijd zit het commercieel denken in jouw aard. Met een afgeronde HBO opleiding richting Hotelschool of SVH en minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de wereld van Leisure/recreatie of hotelbranche, maak jij een goede start. Verder verwachten wij van jou dat je vloeiend in het Nederlands, Engels en Duits kan communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis en ervaring met Microsoft Word vinden wij een sterke pré en een diploma SVH leermeester onmisbaar bij het uitvoeren van deze functie.
 
Jij bent een fijne collega en een voorbeeld voor anderen. Je voelt je het meest thuis is een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde. Je vindt het niet erg om wissel- en weekenddiensten te draaien. De brasserie ligt heel centraal op het park en je zult regelmatig in contact komen met onze gasten. Voor deze functie zoeken wij iemand met ervaring in de horeca branche.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven er in dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Stuur dan je motivatiefilm en/of brief met CV naar hr@qurios.nl.