Oproep- en Vakantiekrachten Horeca en Keuken

Is het jouw uitdaging om samen met het team ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben op het Resort? En is het jouw passie om altijd alles op orde te hebben? Kom dan ons team versterken op Qurios Ameland.
 
Wij bieden je een toffe baan in een leuke werkomgeving. Je maakt deel uit van een jong, enthousiast team. In onze Horeca en Keuken is geen dag hetzelfde. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles klaarstaat als onze gasten de brasserie binnen stappen. Eén ding staat vast, we gaan er met zijn allen voor om onze gasten iedere avond terug te laten komen.
 
Wie ben jij
Heb je nog geen ervaring in de Horeca of Keuken? Wij leren jou de kneepjes van het vak en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling! Wat wij het belangrijkste vinden, is dat je gemotiveerd en leergiering bent. Het zou mooi zijn als je al enige ervaring hebt. Onze brasserie en de bijbehorende keuken zijn redelijk transparant, je zult regelmatig in contact komen met onze gasten. Jij beseft als geen ander dat gastvrijheid en een goede service er voor kunnen zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd hebben op het resort.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven er in dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en voorkeur diensten naar hr@qurios.nl of stuur een app met je naam, telefoonnummer, voorkeur diensten en/of een kort filmpje om jezelf te introduceren naar + 316–58721677.