Zelfstandig werkend kok (38 uur)

Tover jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel, kun jij zelfstandig werken in de keuken en vind je het leuk jouw creativiteit op culinair gebied te uiten? Kom dan snel ons keukenteam  versterken!  

Lees meer

Gastheer – Gastvrouw Bediening (oproepkracht / Weekend Hulp / Vakantiekracht)

Heb jij een flexibele, gastvrije werkinstelling en deins je er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken, dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Lees meer

Gastheer – Gastvrouw Bediening (PT)

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Lees meer

Medewerker Facilitaire Dienst (38 uur)

Gasten verbaasd laten staan van de verzorging en netheid op ons resort is jouw uitdaging. Je doet er alles voor om de gast in de watten te leggen. Kom dan snel ons Facilitaire team bij Qurios Bloemendaal aan Zee versterken.

Lees meer

Medewerker Keuken (Oproepkracht / Bijbaan)

Is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? En deins je er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken, dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Lees meer