Gastheer – Gastvrouw Bediening (oproepkracht / Weekend Hulp / Vakantiekracht)

Wij bieden je een toffe baan in een leuke werkomgeving. Je maakt deel uit van een jong, enthousiast team. Bij ons is in de brasserie geen dag hetzelfde, of het nu regent of buiten 30 graden is, jij weet er met jouw gastvrijheid voor te zorgen dat iedere gast het ultieme vakantiegevoel beleeft. Je neemt bestellingen op, verdeelt de gasten over de brasserie, houdt nauw contact met de keuken en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

 
Wie ben jij
Heb je nog geen ervaring in de horeca? Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid! Wat wij het belangrijkste vinden, is dat je gemotiveerd en leergierig bent. Wel is het van belang dat je beseft dat gastvrijheid en een goede service er voor kunnen zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd op het resort hebben en terug zullen komen. Daarnaast vind je werken in een dynamische omgeving vol verrassingen in uitdaging. Mocht je ervaring hebben in de horecabranche en beheers je de basis van de Duitse taal dan ben je uiteraard ook van harte welkom.
 
Vermeldt duidelijk je voorkeur qua dagen/uren, wat voor ervaring je hebt opgedaan in de horeca en een motivatie waarom je graag bij ons zou willen werken.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven er in dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en voorkeur diensten naar hr@qurios.nl.