Medewerker Facilitaire Dienst (38 uur)

Gasten verbaasd laten staan van de verzorging en netheid op ons resort is jouw uitdaging. Je doet er alles voor om de gast in de watten te leggen. Kom dan snel ons Facilitaire team bij Qurios Bloemendaal aan Zee versterken.
 
Heb jij groene vingers en ben jij die duizendpoot die weet wat te doen bij technische storingen. Zie je  dat gastvrijheid en service hoog in het vaandel moeten staan. Samen met het team zijn jullie het visitekaartje op het terrein. Dagelijks ben je druk met alle voorkomende werkzaamheden op het resort, zorg je dat het groen (binnen/buiten), terrein en gebouwen er altijd tiptop uit zien en ben je creatief in het oplossen van storingen en verbeteringen Je ziet het werk liggen en denkt altijd mee om de benodigde werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren. Je zorgt ervoor dat het bij de gasten aan niets ontbreekt, van extra handdoeken tot kinderbedje.
 
Wie ben jij
Onze ideale kandidaat heeft affiniteit met planten (binnen/buiten) en heeft een technische achtergrond. Werken met je handen is voor jou vanzelfsprekend. Je bezit een vmbo-diploma techniek. Indien je enige werkervaring hebt binnen de wereld van Leisure/recreatie of hotelbranche zou dit super zijn. Jij bent een fijne collega en een voorbeeld voor anderen. Je vindt het niet erg om mee te draaien met wissel en weekend- en consignatiediensten. Bij voorkeur woon je in de buurt en is je reistijd niet meer dan 30 minuten tot ons Resort.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven erin dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Stuur dan je motivatiebrief met CV naar hr@qurios.nl.