Medewerker Keuken (Oproepkracht / Bijbaan)

Is koken jouw passie en wil jij met een klein hecht team onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen? En deins je er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken, dan is de openstaande vacature jou op het lijf geschreven!
 
Wij bieden je een toffe baan waarin je samen met de kok dagelijks in de keuken bezig bent om vol enthousiasme verschillende gerechten te bereiden. Het menu verandert regelmatig en geen dag is hetzelfde. Je wordt direct aangestuurd door de kok en samen zorgen jullie ervoor dat de gasten iedere avond weer terugkomen.
 
Wie ben jij
Heb je nog geen ervaring in de keuken? Wij leren jou de kneepjes van het koken en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling! Wat wij het belangrijkste vinden, is dat je gemotiveerd en leergierig bent. Mocht je al enige ervaring in een professionele keuken hebben en kun je zelfstandig gerechten maken, dan staat de deur voor jou zeker open.
 
Onze brasserie en de bijbehorende keuken zijn redelijk transparant, je zult regelmatig in contact komen met onze gasten en geniet van dit contact. Jij beseft als geen ander dat gastvrijheid en een goede service ervoor kunnen zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd op het resort hebben en terug zullen komen.
 
Vermeldt duidelijk je voorkeur qua dagen/uren, wat voor ervaring je eventueel hebt opgedaan in de keuken en een motivatie waarom je graag bij ons zou willen werken.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven erin dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en voorkeur diensten naar hr@qurios.nl,