Vacatures Qurios Callantsoog

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze teams komen versterken! Die graag aan de slag gaan in een gemotiveerd, jong en hecht team. Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Wil je dit? Kom dan werken bij Qurios! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Resortmanager

Gastvrijheid zit in je DNA. Je bent een bruggenbouwer die sterke relaties opbouwt in de regio en met de lokale overheid. Iemand met passie voor hospitality. Een professional met ruime managementervaring om zo ons Resort in Callantsoog door de duurzame toekomst te begeleiden.
Lees meer

Assistent Resortmanager / Supervisor Front-Office

Gastvrijheid zit in je DNA. Je bent iemand met passie voor hospitality en er staat altijd een lach op jouw gezicht. Voor jou is het vanzelfsprekend dat het Resort er netjes uitziet en dat de kwaliteit van de service en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. 

Lees meer

Medewerker Front-Office (32 - 38 uur)

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan ben jij precies de juiste persoon voor onze openstaande vacature.

Lees meer

Supervisor Facilitaire Dienst

Is het jouw uitdaging om gasten verbaasd te laten staan van de verzorging en netheid van het resort. Wil jij er alles aan doen om de gast in de watten te leggen. Dan ben jij precies de juiste persoon voor onze openstaande vacature.

Lees meer