Wat kun je verwachten
In de functie van Assistent Resortmanager / Supervisor Front-Office heb je een prachtige combinatie van het ondersteunen van de Resortmanager en het aansturen van je eigen afdeling. Je draagt mede bij aan de ontwikkeling van de visie van het Resort in Callantsoog. En zorg je samen met de Resortmanager dat het resort financieel gezond is. Nog belangrijker is dat je samen met je medewerkers ervoor zorgt dat alle gasten zó tevreden zijn dat ze na hun verblijf met een fantastische ervaring naar huis gaan. Je bent scherp op wat er speelt op het Resort en weet wat er lokaal leeft en kan dit vertalen naar wat past bij Qurios. 
 
Verder bestaat jouw werk uit:
 • Aansturen, motiveren en inspireren van de medewerkers: dit doe je door prettige communicatie en een helder beleid.
 • Afwikkelen van de reserveringen en serviceverlening aan gasten op gebied van receptie, Minishop en fietsverhuur. De focus ligt op het borgen van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en bewaken van de efficiency.
 • Plaatsen en controleren van bestellingen, voorraadbeheer conform de HACCP-richtlijnen.
 • Signaleren en rapporteren op- en aanmerkingen van de gasten en komen met voorstellen voor acties en verbeteringen.
 • Samenstellen van het assortiment (winkel en fietsverhuur).  
 • Zorgen voor de kwaliteits- en verbeteracties voor de diensten en producten.
 • Vervangen van de Resortmanager bij diens afwezigheid.
 • Eerste aanspreekpunt voor de wissel schoonmaakwerkzaamheden met het externe bedrijf.
 
Wie ben jij
Onze ideale kandidaat heeft aantoonbare ervaring in de wereld van Leisure/recreatie of hotelbranche. Je bent zo enthousiast dat je passie en kennis terug te zien is bij je medewerkers. Je bent uiteraard een ondernemer: iemand die energie krijgt en geeft bij het samenwerken. En je bent zó gastvrij dat mensen eigenlijk niet meer naar huis willen gaan als ze bij je te gast zijn. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en je hebt geen moeite met de Duitse en Engelse taal. Het wordt helemaal interessant als dit over jou gaat:
 
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de recreatie-, hotel- of hospitalitymanagement.
 • Je hebt een opleiding richting (front)office-management en/of Leisure en Hospitality.
 • Je bruist van de ideeën, die zo leuk en innovatief zijn dat de gasten er thuis over door blijven praten.
 • Je woont in de omgeving van Callantsoog.
 
Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven erin dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers, hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.
 
Are You Qurios?
Stuur dan je motivatiefilm en/of brief met CV naar hr@qurios.nl.