Resortmanager

Gastvrijheid zit in je DNA. Je bent een bruggenbouwer die sterke relaties opbouwt in de regio en met de lokale overheid. Iemand met passie voor hospitality. Een professional met ruime managementervaring om zo ons Resort in Callantsoog door de duurzame toekomst te begeleiden.
 

Wat kun je verwachten
Als Resortmanager ontwikkel je aan de hand van de Qurios visie de visie voor jouw resort. Samen met je medewerkers zorg je dat alle gasten zó tevreden zijn dat ze na hun verblijf met een fantastische ervaring naar huis gaan. En natuurlijk zorg je dat het park financieel gezond is. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van ons resort op Callantsoog. Je stuurt de afdelingen binnen het resort aan en je houdt toezicht op het reilen en zeilen.

Verder bestaat jouw werk uit:

  • Aansturen, motiveren en inspireren van de medewerkers: dit doe je door prettige communicatie en een helder beleid.
  • Vertalen van de financiële- en gasttevredenheidsrapportages naar de praktijk en met die gegevens de gastbeleving, nettorendement en de netto promotor score te verbeteren.
  • Zorgen voor kwaliteits- en verbeteracties voor de diensten en producten.
  • Overbrengen van de Qurios visie aan de medewerkers.
  • (Mede) ontwikkelen en uitvoering geven aan een duidelijke onderhoudsplanning om het resort en alle producten in uitstekende staat te houden.
  • Opstellen van jaarplannen en maken van investeringsvoorstellen.

Wie ben jij
Onze ideale kandidaat heeft aantoonbare ervaring in de wereld van Leisure/recreatie of hotelbranche. Je bent daar zo enthousiast over dat je passie en kennis terug te zien is bij je medewerkers. Je bent uiteraard een ondernemer: iemand die energie krijgt en geeft bij het samenwerken. En je bent zó gastvrij dat mensen eigenlijk niet meer naar huis willen gaan als ze bij je te gast zijn. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en je hebt geen moeite met de Duitse en Engelse taal. Het wordt helemaal interessant als dit over jou gaat:

  • Je hebt minimaal 5 - 10 jaar ervaring in de recreatie-, hotel- of hospitalitymanagement of een vergelijkbare functie.
  • Je bruist van de ideeën, die zo leuk en innovatief zijn dat de gasten er thuis over door blijven praten.
  • Je woont in de omgeving van Callantsoog of je bent bereid om naar het resort Qurios Callantsoog te verhuizen. We hebben een bedrijfswoning beschikbaar.

Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven erin dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.

Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers, hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.

Are You Qurios?
Stuur dan je motivatiefilm en/of brief met CV naar hr@qurios.nl.