Gastheer – Gastvrouw Bediening

Samen met je collega’s bezorg jij onze gasten een onvergetelijke bezoek aan onze brasserie. Je neemt bestellingen op, verdeelt de gasten over de brasserie, houdt nauw contact met de keuken en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Daarnaast zorg je ervoor dat de brasserie er altijd netjes en uitnodigend uit ziet en denk je graag met de gasten mee over hun bestelling en wensen.

Wie ben jij
Onze ideale kandidaat vindt het heerlijk anderen een fijne tijd te bezorgen en werkt het liefst in een dynamische omgeving vol verrassingen. In de brasserie is geen dag hetzelfde, of het nou regent of buiten 30 graden is, jij weet er met jouw gastvrijheid voor te zorgen dat iedere gast van het ultieme vakantiegevoel beleeft. Je vindt het niet erg om wissel- en weekenddiensten te draaien. Jij beseft als geen ander dat gastvrijheid en een goede service er voor kunnen zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd op het resort hebben en terug zullen komen. Enige ervaring in de horecabranche en een basis beheersing van de Duitse taal is natuurlijk mooi meegenomen, maar alles valt te leren zolang je gemotiveerd en leergierig bent.

Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven er in dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.

Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.

Are You Qurios?
Stuur dan je brief met CV naar hr@qurios.nl.