Parttime medewerker Schoonmaak

Gasten aangenaam verrast laten zijn over de orde en netheid in zowel de receptie en minishop als de brasserie is jouw uitdaging.

Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van het hoofdgebouw en het gebied daaromheen. Dit houdt in dat je de personeelsruimte, toiletten en overige binnenruimten aan kant houdt. De dagelijks voorkomende werkzaamheden zijn stofzuigen, dweilen, afvalbakken legen, etc. Jij zorgt er voor dat wij de gasten en jouw collega’s in een schone en veilige (werk)omgeving kunnen ontvangen. Ook hoort het lappen van de ramen in en om het hoofdgebouw bij jouw takenpakket. De werkzaamheden vinden voornamelijk in de ochtenduren plaats (van 07.00 uur - 11.00 uur).

Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat is bereid om met een dosis gezonde inzet de functie op een plezierige manier te vervullen. Jouw enthousiasme en passie zien wij graag terug in de uitvoering van jouw werkzaamheden. De regels van Sociale Hygiëne zijn jouw bekend en communiceren in het Nederlands is voor jou geen probleem. Je bent proactief, enthousiast voor het vak en stressbestendig. Bereidheid en flexibiliteit om te werken in weekenddiensten is voor jou vanzelfsprekend.

Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van ons personeel, wij geloven er in dat wij alleen met gelukkig personeel onze gasten ook een gelukkige tijd kunnen bezorgen. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.

Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor ons personeel en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag iedere medewerker van Qurios één keer per jaar gratis op één van onze resorts verblijven om zo te ervaren hoe het is om gast bij Qurios te zijn. Verdere personeelsboekingen en boekingen voor friends & family zijn tegen een zeer gunstig tarief. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes, drinken graag een borrel met z’n allen en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar hr@qurios.nl of bel 020-8006040.