Stagelopen bij Qurios

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze teams komen versterken! Die graag aan de slag gaan in een gemotiveerd, jong en hecht team. Met alle aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Wil je dit? Kom dan werken bij Qurios! Bij Qurios staat niet alleen het plezier van onze gasten centraal, onze medewerkers zijn net zo belangrijk. Wij kunnen onze gasten immers alleen een fantastische tijd bezorgen als we zelf met veel plezier ons werk doen. Wij bieden daarom vele leuke extra's voor alle medewerkers en weten goed hoe we met z'n allen een feestje moeten bouwen!

Stageplaatsen Qurios Ameland

Bediening - Frontoffice - Keuken - Facilitaire Dienst. Bruis je van de energie, barst je van de ideeën en hou je ervan om gasten een superleuke en onvergetelijke tijd te bezorgen? Is het jouw passie om het de gasten naar het zin te maken, om altijd met een lach op je gezicht aan de slag te gaan! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Lees meer

Stageplaatsen Qurios Bloemendaal aan Zee

Front Office | Op zoek naar een leuke uitdagende stage in een jong en dynamisch bedrijf op 100 meter afstand van het Bloemendaalse strand? Zoek dan niet verder want je hebt het juiste bedrijf gevonden! Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Front-Office. Belangrijk om te weten: wij zijn een erkend leerbedrijf!
Lees meer
Bediening | Op zoek naar een leuke uitdagende stage in een jong en dynamisch bedrijf op 100 meter afstand van het Bloemendaals strand? Zoek dan niet verder want je hebt het juiste bedrijf gevonden! Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor de Brasserie. Belangrijk om te weten: wij zijn een erkend leerbedrijf!
Lees meer

Stageplaatsen Qurios Zandvoort

Bediening en keuken | Wij zijn op zoek naar stagiaires. Of het nu gaat om het bereiden van verschillende gerechten in de keuken of gasten een fantastische tijd in de horeca te bezorgen. Wij kunnen jouw diversen stageplaatsen aanbieden om dit te leren. En belangrijk om te weten: wij zijn een erkend leerbedrijf.

Lees meer

Front-Office | Op zoek naar een leuke uitdagende stage in een jong en dynamisch bedrijf op 100 meter afstand van het Zandvoorts strand? Zoek dan niet verder want je hebt het juiste bedrijf gevonden! Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Front-Office. Belangrijk om te weten: wij zijn een erkend leerbedrijf!

Lees meer