Bruis je van de energie, barst je van de ideeën en hou je ervan om gasten een superleuke en onvergetelijke tijd te bezorgen? Is het jouw passie om het de gasten naar het zin te maken, om altijd met een lach op je gezicht aan de slag te gaan! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 
Voor ons is het belangrijk dat jij samen met je collega’s onze gasten een onvergetelijk bezoek aan het resort bezorgen.
 
Wat kun je verwachten
Met ingang van 1 april 2021 bieden wij je een uitdagende stage op een mooie locatie. Je komt te werken in een team van gedreven en leuke collega’s die bereid zijn jou mee te nemen in de wereld van Recreatie.  

Afhankelijk van het soort stage bieden wij jou een overeenkomst aan met een mooie vergoeding. Daarnaast word je gekoppeld aan een gediplomeerde stagebegeleider. Deze stage is de perfecte combinatie van werken, maar toch met een vakantiegevoel!
 
Wie ben jij
Wij zijn op zoek naar ondernemende stagiaires die onze dag net even wat leuker weten te maken. Je staat veel in contact met andere mensen en hierom is het handig als je makkelijk contact legt. Je bent niet bang om de telefoon te beantwoorden en vindt het leuk om gasten die spontaan binnen komen te ontvangen. Voor de administratieve taken vinden wij het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken.

In deze stage zal je volledig meewerken, gedurende een half jaar tot een jaar ga je minimaal 4 dagen per week bij ons aan de slag. Kun je ons fulltime ondersteunen dan is dat natuurlijk top. Volg je een opleiding Toerisme / Recreatie, ben je een uitblinker in creatieve activiteiten, is motivatie en gezelligheid bij jou vanzelfsprekend. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven erin dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.
 
Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over.
 
Are You Qurios?
Stuur dan je motivatiefilm en/of brief met CV naar hr@qurios.nl.