Oproepkracht Frontoffice / Minishop

Als medewerker Frontoffice / Minishop bak je broodjes, doe je winkelbestellingen, houd je de winkelruimte optimaal, check je datums en vul je de vakken. Je bent gastheer/vrouw pur sang en regelt dat er een bijna compleet ontbijt klaarstaat voor de gasten op het resort. Je rekent af met gasten en adviseert gasten waar dit nodig is. Daarnaast spring je bij op de Frontoffice als dit nodig is.

Lees meer

Medewerker Facilitaire Dienst

Weet jij wat te doen bij technische storingen en vind je het leuk het terrein van ons resort netjes en verzorgd te houden? Draag jij graag een steentje bij aan de gast beleving en leg jij onze gasten in de watten? Dan is deze openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Lees meer

Parttime medewerker Schoonmaak

Gasten aangenaam verrast laten zijn over de orde en netheid in zowel de receptie en minishop als de brasserie is jouw uitdaging. Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van het hoofdgebouw en het gebied daaromheen.

Lees meer

Oproepkracht Bediening

Samen met je collega’s bezorg jij onze gasten een onvergetelijke avond tijdens hun bezoek aan onze brasserie. Je neemt bestellingen op, verdeelt de gasten over de brasserie, houdt nauw contact met de keuken en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Lees meer