Medewerker Facilitaire Dienst

Weet jij wat te doen bij technische storingen en vind je het leuk het terrein van ons resort netjes en verzorgd te houden? Draag jij graag een steentje bij aan de gast beleving en leg jij onze gasten in de watten? Dan is deze openstaande vacature jou op het lijf geschreven!

Als medewerker facilitaire dienst ben jij samen met je collega's het visitekaartje van Qurios op het resort terrein. Je bent een duizendpoot die weet wat te doen bij technische storingen en ziet dat gastvrijheid en service hoog in het vaandel moeten staan. Dagelijks ben je druk met alle voorkomende werkzaamheden op het resort, zorg je dat het terrein en de gebouwen er altijd tip top uit zien en ben je creatief in het oplossen van storingen en verbeteringen. Je ziet het werk liggen en denkt altijd mee om de benodigde werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren. Je zorgt ervoor dat het bij de gasten aan niets ontbreekt, van extra handdoeken tot kinderbedje.

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat is technisch onderlegd en lost graag dingen op. Daarnaast vind je het leuk om buiten te werken en het terrein te onderhouden. Werken met je handen is voor jou vanzelfsprekend. Je bezit een VMBO diploma richting Elektra-/Installatietechniek of een opleiding van soortgelijk niveau, maar wel met een technische achtergrond. Indien je enige werkervaring heb in een vergelijkbare functie binnen de wereld van Leisure/recreatie of hotelbranche zou dit super zijn. Jij bent een fijne collega en een voorbeeld voor anderen. Je vindt het niet erg om wissel- en weekenddiensten te draaien.

Wie zijn wij

Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van ons personeel, wij geloven er in dat wij alleen met gelukkig personeel onze gasten ook een gelukkige tijd kunnen bezorgen. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.

Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor ons personeel en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag iedere medewerker van Qurios één keer per jaar gratis op één van onze resorts verblijven om zo te ervaren hoe het is om gast bij Qurios te zijn. Verdere personeelsboekingen en boekingen voor friends & family zijn tegen een zeer gunstig tarief. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes, drinken graag een borrel met z’n allen en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.

 

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar hr@qurios.nl of bel met 020-8006040.