Oproepkracht Bediening

Zit gastvrijheid in jouw bloed, bezorg jij anderen graag een fantastische tijd en staat er altijd een lach op jouw gezicht? Dan hebben wij de perfecte openstaande functie voor jou!

Samen met je collega’s bezorg jij onze gasten een onvergetelijke avond tijdens hun bezoek aan onze brasserie. Je neemt bestellingen op, verdeelt de gasten over de brasserie, houdt nauw contact met de keuken en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Daarnaast zorg je ervoor dat de brasserie er altijd netjes en uitnodigend uit ziet en denk je graag met de gasten mee over hun bestelling en wensen met betrekking tot hun diner.

Wie ben jij?
Onze ideale kandidaat is een man of vrouw en vindt het heerlijk anderen een fijne tijd te bezorgen en werkt het liefst in een dynamische omgeving vol verrassingen. In de brasserie is geen dag hetzelfde, of het nou regent of buiten 30 graden is, jij weet er met jouw gastvrijheid voor te zorgen dat iedere gast van het ultieme vakantiegevoel beleeft. Je vindt het niet erg om wissel- en weekenddiensten te draaien. De brasserie ligt heel centraal op het park en je zult regelmatig in contact komen met andere gasten. Jij beseft als geen ander dat gastvrijheid en een goede service er voor kunnen zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd op het resort hebben en terug zullen komen. Enige ervaring in de horecabranche en een basis beheersing van de Duitse taal is natuurlijk mooi meegenomen, maar alles valt te leren zolang je gemotiveerd en leergierig bent.

Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van ons personeel, wij geloven er in dat wij alleen met gelukkig personeel onze gasten ook een gelukkige tijd kunnen bezorgen. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.

Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor ons personeel en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag iedere medewerker van Qurios één keer per jaar gratis op één van onze resorts verblijven om zo te ervaren hoe het is om gast bij Qurios te zijn. Verdere personeelsboekingen en boekingen voor friends & family zijn tegen een zeer gunstig tarief. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes, drinken graag een borrel met z’n allen en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar hr@qurios.nl of bel 020-8006040.