Zelfstandig werkend kok (38uur)

Tover jij in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel, kun jij zelfstandig werken in de keuken en vind je het leuk jouw creativiteit op culinair gebied te uiten? Kom dan snel ons keukenteam bij Qurios Zandvoort versterken en reageer op de openstaande functie van zelfstandig werkende kok.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de keuken, de bereiding van de gerechten en de menukaart. Als echte kookgek blijf je zoeken naar verbetering en denk je mee met de ontwikkeling van de menukaarten. Samen met jouw collega’s zorg je dat alle gasten zó tevreden zijn dat ze na hun verblijf met een fantastische ervaring naar huis gaan. Wat er ook bij hoort, is het onderhouden en schoonmaken van de keuken volgens de normen van de HACCP.

Wat breng je mee
Onze ideale kandidaat is in staat om de gasten een overheerlijk gerecht voor te schotelen met oog voor detail, kwaliteit en service. Je bent daar zo enthousiast over dat wij jouw passie en kennis terugzien in de uitvoering van jouw werk. Je voelt je het meest thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en vindt het niet erg om wissel- en weekenddiensten te draaien. De brasserie ligt centraal op het resort en je zult regelmatig in contact komen met onze gasten. Jij beseft als geen ander dat gastvrijheid en een goede service ervoor kunnen zorgen dat onze gasten een onvergetelijke tijd op het resort hebben en terug zullen komen. Voor deze functie zoeken wij iemand met werkervaring als kok binnen de wereld van Leisure/recreatie of hotelbranche en met voorkeur ook een afgeronde koks-opleiding. De regels van HACCP en Sociale Hygiëne zijn jouw bekend. Een certificaat en/of diploma zijn een pre.

Wie zijn wij
Qurios is een organisatie met korte lijnen en denkt na over de toekomst. De toekomst van ons bedrijf, de toekomst van onze medewerkers maar ook de toekomst van de omgeving waar ons resort ligt. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten, hebben een menukaart vol biologische gerechten en draaien ons resort op groene energie. Wij hechten veel waarde aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, wij geloven er in dat wij met een enthousiast en tevreden team van medewerkers ons enthousiasme weten over te brengen aan onze gasten. Onze medewerkers krijgen dan ook alle ruimte om met ons mee te groeien en mee te denken.

Daarnaast bieden wij vele leuke extra’s voor onze medewerkers en hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij organiseren de allerleukste personeelsuitjes en hebben veel voor elkaar over. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar en je neemt deel aan het pensioenfonds Recreatie.

Are You Qurios?
Ga dan snel naar onze website www.qurios.nl/join-the-qlub. En wil jij Qurios zijn, stuur dan je motivatiefilm en/of brief met CV naar hr@qurios.nl.