qlm crewmember

Ooit was het zo gewoon: even doorvliegen naar een plekje in de zon. Maar helaas; die tijd is vervlogen. Voor nu zitten we vooral in Nederland en vliegen we maar heel weinig.

Maar er zit goed nieuws in de lucht: zonder ver te vliegen kun je er toch een weekje tussenuit. Zon, zee, strand, luxe: we hebben het allemaal. In eigen land.

 

MockUp_3

25% korting voor KLM-crewleden

We weten dat je als KLM-crewlid nu veel vaker thuiszit dan je lief is. Daar brengen we graag verandering in en doen je een goed aanbod: als KLM-crewlid krijg je in de maanden mei en juni 25% korting op je boeking bij Qurios.

Gebruik deze kortingscode bij je boeking (beperkt aantal):
 

QURIOSKLMCREW25

Zo hoef je én niet thuis te zitten én kun je er meteen even lekker tussenuit. 

 • eindschoonmaak
 • opgemaakte bedden
 • handdoekenpakket
 • Wi-Fi
 • keukenpakket
 • schadeverzekering
klm delfts blauw tegeltje qurios

Safety first zoals je gewend bent

Wij dragen er zorg voor dat je zo veilig mogelijk een vakentie bij Qurios kunt genieten. In deze tijden natuurlijk extra, wij vragen dan ook om onze veiligheidsmaatregelen na te leven. Bekijk voor meer informatie omtrent het Coronavirus COVID-19 deze link:

Meer informatie

Wie zijn wij?

Onze filosofie is: share the simple things in life. Dat geven we vorm door prachtige gloednieuwe parken vlak aan de kust. Zonder poespas, maar met volop luxe.

En het delen van die simple things in life doen we zelf ook graag: bijvoorbeeld door deze korting voor KLM-crewleden.
Of je nu alleen of met een heel gezin komt: we hebben voor iedereen een prachtplek.

Kies een park, zoek een datum in mei of juni en kom vakantievieren. We hopen je snel te zien!

 

Algemene Foto's Bloemendaal

✈ Qurios Bloemendaal

30min. van Schiphol
 
Ons park in Bloemendaal aan Zee ligt verscholen in een rustige duinpan. Als je 100 meter loopt sta je met je voeten in de branding.
Goed om te weten: bij Qurios Bloemendaal aan Zee sta je stand-by én vier je vakantie tegelijkertijd. Binnen 30 minuten sta je namelijk op Schiphol.
 
Ontdek park & boek
Qurios Zandvoort

✈ Qurios Zandvoort

30min. van Schiphol
 
Slechts 80 meter van het strand en gloednieuwe cottages: dat vind je alleen bij Qurios Zandvoort. Hou je niet alleen van vliegen, maar ook van rijden? Dat komt goed uit, want Qurios Zandvoort ligt vlak naast het Circuit van Zandvoort.
Ook bij dit park sta je makkelijk op stand-by, want vanaf hier ben je binnen 30 minuten op Schiphol.
Ontdek park & boek
Qurios Ameland - buitenaanzicht

Qurios Ameland

 

Niet vliegen, maar varen. Eén boottochtje naar Ameland en je hebt alle comfort, rust en ruimte die je je maar kan wensen. Op 950 meter van het strand vier je heerlijk vakantie en kom je volledig tot rust.
 

Ontdek park & boek

Hoe maak ik een boeking?

Een boeking maken doe je eenvoudig via bovenstaande parken of volg deze link
 • Kies het park waar je wilt verblijven
 • Vul een datum in en het aantal personen
 • Komt jouw hond ook mee?
 • Ga op zoek naar je favorite accommodatie & klik op "naar boeken"
 • In boekstap 2 onder "Extra's" kun je vervolgens de kortingscode "QURIOSKLMCREW25" helemaal aan de onderkant van de pagina toevoegen en verzilveren

Handig om te weten

Is mijn hond toegestaan op het park?

Je hond is welkom bij Qurios! Op alle parken (Qurios Bloemendaal, Qurios Egmond, Qurios Ameland, Qurios Grevelingenstrand, Qurios Zandvoort en Qurios Callantsoog) hebben wij speciale huisdiervriendelijke accommodaties. Per accommodatie mag er uitsluitend één hond mee. Je betaalt €5,00 per nacht voor de hond. Het is niet toegestaan je huisdier vrij over het park te laten lopen, honden moeten aangelijnd zijn. Tevens mag de hond niet alleen in de accommodatie blijven. Het meebrengen van jouw hond is alleen toegestaan mits vooraf doorgegeven. Andere huisdieren zijn niet toegestaan. Voor meer informatie, klik hier!

Is het toegestaan om te barbecueën op het park?

Ja dat mag! Wel in het zand met een emmertje water ernaast. Op Qurios Grevelingenstrand is elk huisje voorzien van zijn eigen barbecue. Op Qurios Egmond kan je de barbecue huren voor €15 inclusief kolen, en op Qurios Bloemendaal kan je een wegwerpbarbecue kopen in de receptie. Verder mag je op elk park (Qurios Bloemendaal, Qurios Egmond, Qurios Ameland, Qurios Grevelingenstrand, Qurios Callantsoog en Qurios Zandvoort) natuurlijk ook je eigen kleine barbecue meenemen!

Is het mogelijk om tijdens mijn verblijf visite te ontvangen?

Het is zeker mogelijk om tijdens je verblijf visite in de accommodatie te ontvangen. Wanneer de visite blijft overnachten in de accommodatie, meld je dit bij de receptie. Voor de visite worden de kosten van de toeristenbelasting in rekening gebracht. Het is alleen mogelijk om visite te laten overnachten, wanneer dit niet het maximaal aantal personen dat is toegestaan in de accommodatie overschrijdt.

Is er wifi op de parken?

Ja, er is gratis wifi aanwezig op de parken!

Hoe kan ik een accommodatie reserveren?

Er zijn twee mogelijkheden om een accommodatie te reserveren. De eerste mogelijkheid is om gemakkelijk en snel 24/7 via de website een reservering te maken. Een reservering via de website maken gaat als volgt: Stap 1: Aangekomen op de pagina van het gewenste park, vul je je gewenste aankomstdatum en verblijfsduur in, met hoeveel personen je wilt verblijven en tot slot of je met of zonder hond verblijft. Vervolgens klik je op de zoek button. Stap 2: In de volgende pagina verschijnen vervolgens de beschikbare accommodaties en de daarbij behorende prijzen. Wanneer je een huisje heeft uitgezocht die aan jouw interesses en behoeftes voldoet, klik je op de boek button. Stap 3: Je komt nu in het boekproces. In de eerste boekstap is het nog mogelijk om aanpassingen te maken of extra dingen bij te boeken, denk hierbij aan een extra handdoekenpakket, keukendoekenpakket en/of een annuleringsverzekering tegen betaling. Reis je met een baby, is het in deze stap ook mogelijk om kosteloos en kinderbed en/of kinderstoel bij te boeken. Indien je nog een kortingsvoucher heeft, kun je deze ook toevoegen aan uw reservering. Wanneer je alles heeft gecontroleerd en je klaar bent om de boeking definitief te maken, klik je in het rechterkolom op de button ‘naar gegevens’. Stap 4: Je komt nu in de tweede boekstap van uw reservering. In deze boekstap vult je je NAW-gegevens (naam, adresgegevens, telefoonnummer en een mailadres) in. Stap 5: Nadat je al jouw gegevens akkoord heeft ingevuld, kun je verder naar de laatste boekstap: controle en betaling. In deze boekstap kun je kiezen hoe je jouw reservering wilt betalen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden: iDeal, bankoverboeking of met creditcard (+ €2,98). Nadat je uit deze mogelijkheden heeft gekozen, klikt je op de ‘bevestigen & betalen’ button en is je reservering succesvol afgerond. De tweede mogelijkheid om een reservering te maken is om contact op te nemen met ons Contact Center, tel. 020-8006040 (de gebruikelijke belkosten). Mocht je een vraag hebben waarvan je het antwoord niet op onze website kunt vinden, kun je uiteraard ook contact opnemen met het Contact Center. Openingstijden Contact Center: Dagelijks bereikbaar (ook weekenden en feestdagen) van 09:00 tot 17:00 uur.

Kan ik mijn AppleTV of Chrome Cast aansluiten?

Ja, dit is mogelijk op alle parken.

Kan ik mijn verblijf verlengen?

Bij Qurios is het mogelijk om je reservering vlak voor of tijdens je verblijf te verlengen. Dit is alleen mogelijk als er nog voldoende accommodaties beschikbaar zijn.

Kan ik parkeren bij de accommodatie?

Qurios Bloemendaal, Qurios Egmond, Qurios Ameland, Qurios Grevelingenstrand, Qurios Callantsoog en Qurios Zandvoort zijn autovrije parken. Je kunt de auto voor in- en uitladen het park op rijden. Tijdens je verblijf parkeer je de auto op ons parkeerterrein, dit is uiteraard kosteloos. Per accommodatie is er één parkeerplaats. Kom je met meerdere auto's dan kan je bij het inchecken navragen of er nog een extra plek beschikbaar is. Mocht er geen extra parkeerplek zijn dan kan je op een gemeentelijke parkeerplaats parkeren. Verder hebben wij laadpalen voor elektrische auto's op Ameland, Zandvoort en Bloemendaal.

Wat zijn de kosten van de fietsenverhuur?

Prijslijsten kunt u op de volgende pagina's vinden: Bloemendaal, klik hier. Zandvoort, klik hier. Ameland, klik hier. De prijzen van Egmond en Grevelingenstrand zijn seizoensafhankelijk. Neem hiervoor contact op met info@qurios.nl.

Wordt er tussentijds schoongemaakt?

Wanneer je minimaal 2 weken aaneengesloten bij Qurios verblijft wordt er tussentijds schoongemaakt. Op dinsdags krijg je per persoon een nieuw handdoekenpakket. De schoonmaak en het verschonen van de bedden vindt eens per week plaats. Dus bij 2 weken wordt er 1 keer tussentijds schoongemaakt, bij 3 weken wordt er 2 keer tussentijds schoongemaakt etc.

Voor meer veelgestelde vragen verwijzen wij je graag door naar onze FAQ´s