Luxe weekendje weg

Luxe weekendje weg

De zee aan je voeten, uitwaaien in de duinen: bij één van de vakantieparken van Qurios ervaar je gegarandeerd een luxe weekendje weg aan zee in Nederland. Tijdens die paar vrije dagen heb je alle tijd om te genieten van de prachtige Nederlandse natuur. Bij Qurios kom je tot rust en geniet je van een heerlijk luxe weekendje weg aan de kust, waarbij je niets tekortkomt..

Het strand

Het strand, is bij alle vakantieparken van Qurios op nog geen kilometer van het park gelegen en bied je alle mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Laat je verrassen door de puurheid van de natuur die je tot je neemt en prikkel je zintuigen. Geniet van de gezellige en sfeervolle strandpaviljoens en komt tot rust door te luisteren naar het geluid van de zee.

Activiteiten

Tijdens een luxe weekendje weg bij Qurios kan je diverse activiteiten ondernemen. Zo kan je heerlijke fietstochten maken, actief bezig zijn op het strand, uitgebreid wandelen op schelpenpaadjes en bijkomen onder het genot van een heerlijk drankje bij één van de leuke strandtentjes

Luxe faciliteiten op de accommodaties

De accommodatie waarin je overnacht tijdens een weekendje op een vakantiepark van Qurios is luxe en beschikt over veel comfort. Alle accommodaties beschikken over een complete keuken met Nespresso koffiemachine, een uitgebreide eethoek en een comfortabele zithoek met openslaande deuren. Daarnaast is er gratis Wifi, een flat screen tv en sluit je de dag af in de heerlijke boxspring bedden. Alles voor een luxe weekendje weg dus!