Vakantie Egmond aan Zee met hond

Met je hond naar Qurios Egmond aan Zee

Tijdens je strandvakantie in Egmond aan Zee zijn er verschillende mogelijkheden waar je je hond mee naar toe mag nemen. Maar let wel op, er is een aantal regels. Enkele gebieden aan het strand hanteren hun eigen beleid omtrent het los lopen van honden.

Het is niet toegestaan uw huisdier vrij over het park te laten lopen, je hond mag alleen aangelijnd over het park lopen. Honden mogen ook niet alleen in de accommodatie blijven. Daarnaast moet het meebrengen van een hond altijd van tevoren zijn doorgegeven. Je betaalt €5,00 per nacht voor de hond. 

Op het strand in Bloemendaal aan Zee zijn honden toegestaan:

Zomer (1 mei tot 1 oktober)
Loslopen na 19.00 uur tot 10.00 uur en aan de riem vanaf 10.00 uur tot 19.00 uur.

Winter (1 oktober tot 1 mei)
Dagelijks vrij loslopen.

De regels in de duinen
Voor een wandeling in de duinen heb je veel keuze uit routes om rond te dwalen met je hond in de prachtige natuur. De borden bij diverse ingangspaden geven aan in welke gebieden de hond los mag lopen. Let tijdens het wandelen dus goed op deze borden! In de zomerperiode is het in de duinen verplicht om je hond aan de riem te houden. In Egmond aan den Hoef zijn er diverse plaatsen waar je vrij met jouw hond kunt wandelen; Noordlob, Robbenzand en Kroonstad.