Ontdek Qurios

Comfortabele strandvakanties in Nederland

Uitwaaien op het strand en daarna tegen elkaar aankruipen terwijl je van de zonsondergang geniet. Samen lekker eten van de barbeque en de mooiste gesprekken voeren onder de heldere sterrenhemel. De Qurios vakantieparken bevinden zich allemaal aan de Nederlandse kust, midden in de prachtige duinen. Tijdens jouw vakantie aan zee in Nederland geniet je bij ons van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Comfortabele strandvakanties in Nederland

Comfortabel in de natuur

Op een Qurios vakantiepark beleef je de pure natuur in volledige luxe en kom je eindelijk lekker tot rust. 
Het Qurios stijlvol ingerichte vakantiehuis aan de kust in Nederland is helemaal van deze tijd. 
Wij vinden het belangrijk dat het jou aan niets ontbreekt tijdens je vakantie.
Daarom hebben wij overal aan gedacht.
Zo, nu heb jij tijd om te genieten van de kleine dingen.

Enjoy the simple things in life!


Qurios Egmond aan Zee
Een kleinschalig vakantiepark met 16 luxe lodgetenten, van alle comfort voorzien en prachtig gelegen in de duinen. Niet voor niets behaalde dit park in 2015 een vijfde plaats bij de Zoover Awards, categorie Beste Vakantieparken van Nederland. De gemiddelde beoordeling van onze gasten op Zoover is 9.4. Kom ook met volle teugen genieten in Egmond aan Zee. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en ontspannen doe je dan gewoon vanzelf!

Qurios Bloemendaal aan Zee
Verscholen in een prachtige en rustige duinpan liggen 113 stoere en zeer comfortabele Sea Houses. Vanaf de veranda heb je breed zicht over de duinen en de lucht. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd. De Sea House Adventure heeft zelfs een buitenhangmat!

Qurios Ameland
Precies onder de vuurtoren, midden in de duinen ligt ons park Qurios Ameland. De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zo aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Vanaf de veranda heb je breed zicht over de duinen. Dat geeft ruimte! Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding.

Petten aan Zee (in voorbereiding)

Onze Beach Lodges die nu gebouwd worden in Petten aan Zee bieden innovatie en vernieuwing binnen het huidige aanbod van strandhuisjes langs de Nederlandse stranden/ kust.
Dankzij de sterke landschappelijke inpassing en het natuurlijke materiaalgebruik gaan de Beach Lodges op in het omliggende landschap. De Beach Lodges dragen bij aan de duurzame en innovatieve duinontwikkeling alsmede de sterke natuurlijkbeleving. Door de losse landschappelijke opzet vervagen de grenzen tussen binnen en buiten. Qurios Petten aan Zee is in voorbereiding. Wil je straks als eerste in dit unieke vakantiehuis aan zee in Nederland overnachten? Blijf dan op de hoogte en laat hier je gegevens achter.

Lees meer over onze Qurios Quality of bekijk ons Fotoalbum.