Ontdek Qurios

Comfortabele strandvakanties in Nederland

Uitwaaien op het strand en daarna tegen elkaar aankruipen terwijl je van de zonsondergang geniet. Samen lekker eten van de barbecue en de mooiste gesprekken voeren onder de heldere sterrenhemel. De Qurios vakantieparken bevinden zich allemaal aan de Nederlandse kust, midden in de prachtige duinen. Tijdens jouw vakantie aan zee in Nederland geniet je bij ons van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Comfortabele strandvakanties in Nederland

Comfortabel in de natuur

Op een Qurios vakantiepark beleef je de pure natuur in volledige luxe en kom je eindelijk lekker tot rust. 
Het Qurios stijlvol ingerichte vakantiehuis aan de kust in Nederland is helemaal van deze tijd. 
Wij vinden het belangrijk dat het jou aan niets ontbreekt tijdens je vakantie.
Daarom hebben wij overal aan gedacht.
Zo, nu heb jij tijd om te genieten van de kleine dingen.

Enjoy the simple things in life!


Qurios Bloemendaal aan Zee

Verscholen in een prachtige en rustige duinpan liggen 113 stoere en zeer comfortabele Sea Houses. Vanaf de veranda heb je breed zicht over de duinen en de lucht. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd. De Sea House Adventure heeft zelfs een buitenhangmat!

Qurios Ameland
Precies onder de vuurtoren, midden in de duinen ligt ons park Qurios Ameland. De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zo aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Vanaf de veranda heb je breed zicht over de duinen. Dat geeft ruimte! Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding.

Qurios Zandvoort aan Zee (in voorbereiding)
Direct achter het strand van Zandvoort opent in juni 2019 ons nieuwe Qurios Park. Op deze unieke locatie worden 100 luxe Sea Lodges gebouwd voor 4, 6 en 8 personen. Qurios Zandvoort wordt met respect voor de natuur en de omgeving gerealiseerd waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en groene energie. Wil je meer weten? Houd onze website of social media kanalen dan goed in de gaten!

Lees meer over onze Qurios Quality of bekijk ons Fotoalbum.