Qurios Green key certificering

Qurios Green key certificering

Share the simple things in life is ons motto. Een gedachte die wij als organisatie dragen en meer dan graag willen overdragen. Bij ons kom je niet alleen tot jezelf, maar ook tot elkaar. Met je partner, familie of vrienden ben je lekker weg van de dagelijkse routine en samen de wereld om je heen intens beleven. De activiteiten op onze parken zijn gericht op ontdekken, met al je zintuigen. Zo bekijk je de simple things in life weer op een heel andere manier! Door te delen wordt alles mooier. Misschien is dit wel de essentie van gastvrijheid. Wij staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat het een vakantie wordt waar je nog vaak aan zult terugdenken.

Qurios Green key certificering

De Green Key certificering kent strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft verschillende niveaus. Qurios heeft de volgende certificering voor  Bloemendaal aan Zee:

     
Qurios Bloemendaal aan Zee Noord-Holland Goud

 Bekijk hier onze MVO-verklaring.

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

Wij proberen zo goed mogelijk om te gaan met de natuur om ons heen. Geen toeters en bellen, kleinschalig en met oog voor eerlijke lokale producten en samenwerkend met de lokale middenstand. Dat is ónze natuur.

Wij hanteren één prijs. Dat vinden we wel zo duidelijk. Onze accommodaties zijn standaard voorzien van gratis wifi, opgemaakte bedden en een hand- en keukendoekenpakket. Ook de schoonmaakkosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Simply Qurios!

Samen voor duurzaamheid  

We doen alleen zaken met leveranciers die net als wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zoveel mogelijk streekgebonden, biologische producten.

Zo serveren wij in onze brasserie bijvoorbeeld duurzaam gevangen vis en serveren wij biologische wijnen en vruchtensappen. In de supermarkt verkopen wij o.a. streekgebonden kazen.


In onze brasserie serveren wij koffie en thee van EARTH. EARTH COFFEE is ontwikkeld in samenwerking met EARTH Concepts, van het welbekende Earth Water. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika. De gefinancierde projecten zijn te volgen op earthwater.nl.
EARTH COFFEE is een MVO totaalconcept. Naast de bonenmelange, maken de hippe servieslijn, de speciale biologische suikersticks en melkcups het koffieconcept compleet!

Duurzaam handelen

We gebruiken minder milieubelastende schoonmaakmiddelen voorzien van een erkend eco keurmerk, microvezeldoekjes en doseersystemen (zowel intern als ingehuurde dienst).

We hebben groene stroom van Eneco. Product: 100% Nederlandse wind, Luchterduinen.
We maken gebruik van schemerindicatoren en hebben uitsluitend ledverlichting.

Balans tussen park en omgeving is vanaf concept fase tot aan de dag van vandaag iets wat we goed bewaken. Zo is er uitsluitend natuurlijke aanplant op onze parken aanwezig.
De parken zijn auto-vrij voor het bewaken van de rust en voor onderhoud en service wordt uitsluitend gebruik gemaakt van electrokarren. Tevens voorzien wij in oplaadpunten voor elektrische auto's.

Maatschappelijk betrokken

Wij hebben twee Sea Houses ontworpen die volledig aangepast en rolstoelvriendelijk zijn.
De Sea House Special ligt dicht bij de ingang en heeft een eigen parkeerplaats. Een sfeervolle accommodatie van alle gemakken voorzien!
Je kunt dus lekker zorgeloos genieten van je vakantie. De sfeervol ingerichte lodge is geschikt voor vier personen en heeft een ruime open living die over de gehele breedte is voorzien van hoge raampartijen. Er zijn geen drempels. De lodge heeft twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet.
Eén slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings, de andere beschikt over twee hoog/laag bedden. De hier op aansluitende badkamer heeft een extra brede toegangsdeur. De wastafel, douche en toilet zijn aangepast. De keuken is in hoogte verstelbaar en voorzien van een inductie kookplaat.
Om het strand te kunnen bezoeken is op aanvraag bij de receptie een speciale strandrolstoel beschikbaar.