Qids Club

De Qurios Club. Voor iedereen. Helemaal gratis.

Welkom! Super leuk dat je er bent. We weten zeker dat je een hele leuke tijd zult hebben. En weet je wat? Vaak is er ook een Qurios Club Team aanwezig. Dus je kunt heel veel leuke dingen doen. Kijk maar eens op het programma. Maar dat is nog niet alles, want elke dag gaan we je uitdagen. Spannend he!

De Qurios Club

Hier vind je alles over de Qurios Club! Benieuwd naar het programma en wat er allemaal te doen is? Lees hier verder.

 

Foto's Kids Club

Qurios Club Programma

 

Programma
Wat is er allemaal te doen wanneer jij bij ons bent? Download de Qurios App en bekijk het programma!

Muntjes sparen en Qurios Club Shop
Tijdens je verblijf op Qurios kun je muntjes sparen. Die kun je sparen door mee te doen aan uitdagingen, activiteiten, een opdracht goed te doen, een item van Qurios Gear te gebruiken of op een andere speciale manier.

Met deze muntjes kun je cadeautjes ‘kopen’ in de Qurios Club Shop. Op het programma staat wanneer de Qurios Club Shop open is en anders kun je altijd bij de receptie vragen om je muntjes in te wisselen.

Armbandje
​Als je op vakantie bent bij Qurios, kun je een speciaal armbandje maken. Als je het armbandje netjes in elkaar vlecht, kun je ‘m zo om je pols doen. Mooi he! Daarnaast hebben we een speciaal Qurios lintje en met dit lintje erbij, ben je officieel lid van de Qurios Club! Het armbandje-pakketje kun je halen bij de receptie.

Foto's Kids Club

SuperQ

Kom eens even dichterbij. Zie je deze bijzondere beer? Zo zie je er niet veel. Dat kan ook niet. Er is maar eentje zoals deze beer. Hij heet SuperQ en hij beleeft allemaal spannende avonturen.

Als het Qurios Club Team er is dan kun je grote Super Q elke dag bij het voorleesverhaaltje met het grote voorleesboek ontmoeten. Grote SuperQ zou het heel leuk vinden als jij hem dan ook even een dikke knuffel geeft.

Wil je zelf ook een Super Q? deze kun je kopen bij de receptie.

Foto's Kids Club

Qurios Club Gear

Wist jij dat je altijd bij de receptie verschillende dingen kan lenen?

Leen een van deze gadgets van ons gratis en zonder borg. Elk attribuut mag je maximaal 4 uur houden. Lenen is op basis van beschikbaarheid.

qurios-tv-monday

Elke dag kun je op ons Youtubekanaal de avonturen volgen van Super Q! 

 

Bekijk meer op Youtube
Foto's Kids Club

Qurios Club op social media

Ook op Social Media is Qurios actief. Op Youtube kun je al het beeldmateriaal van de Qurios club terugvinden. Kijk alle losse filmpjes van Wilfreek, de Jutter of misschien wel het kooklab. Heb je zelf leuke items, stuur ze dan door via de #QuriosClub of reageer met een super leuke selfie!

Volg ons hier op Youtube.

En volg ons hier op Instagram.