Qurios club

Aangepast zomerprogramma

Welkom! Super leuk dat je er bent. We weten dat je een hele leuke tijd zult hebben. En weet je wat? Bij de Qurios Club is er altijd wat te beleven. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal te doen is tijdens jouw verblijf? Lees dan gauw verder.

Alle parken van Qurios hebben activiteiten of een animatieprogramma. Dit is op het moment een aangepast zomerprogramma waarbij de kinderen leuke gadgets, sport- en spelmaterialen kunnen lenen, ookwel Qurios Gear genoemd, spannende opdrachten kunnen doen uit de  QuriosTV.

De Qurios Club Uitleen op Qurios Ameland, Bloemendaal aan Zee en Zandvoort is elke week geopend op de volgende dagen:
Maandag t/m zondag
Van 10:00 tot 12:00 - van 14:00 tot 16:00 - van 19:00 tot 21:00.

De Qurios Club Uitleen op Qurios Egmond aan Zee en ECO Grevelingenstrand is elke week geopend op de volgende dagen:
Maandag t/m zondag
Van 08:00 tot 11:00 - van 16:00 tot 19:00.

Verblijf jij op Qurios ECO Grevelingenstrand? Huur dan bij de receptie een eigen sup of kano en ga vanaf je huisje zo het water op! 

animatie

De Qurios Club. Voor iedereen. Helemaal gratis.

Muntjes sparen en Qurios Club Shop
Tijdens je verblijf op Qurios kun je muntjes sparen. De muntjes spaar je door mee te doen aan uitdagingen, activiteiten, een opdracht goed te doen, een item van de Qurios Gear te gebruiken of een andere speciale manier. Vraag meer over het muntjes sparen bij de Qurios Club of de receptie!

In de Qurios Club Shop kun je jouw gespaarde muntjes inwisselen voor hele leuke cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een mini-SuperQ of gave tattoos.
De Qurios Club heeft dezelfde openingstijden als de Qurios Club Uitleen. Mocht je vroeg vertrekken, is er ook nog een mogelijkheid om je muntjes in te ruilen bij de receptie.

Qurios armbandje

Armbandje
​Als je op vakantie bent bij Qurios, kun je een speciaal armbandje maken. Als je het armbandje netjes in elkaar vlecht, kun je ‘m zo om je pols doen. Mooi he! Daarnaast hebben we een speciaal Qurios lintje en met dit lintje erbij, ben je officieel lid van de Qurios Club! Het armbandje-pakketje kun je gratis halen bij de receptie. 

Qurios Club Support logo

Qurios Club Gear

Zoek naar schatten met de metaaldetector, film je eigen vakantievlog met de GoPro of spot allemaal dieren met de telescoop! Maar ook het heelal bekijken met sterrenkijken, verstoppertje spelen of speurtocht met de walkie-talkies, gezelschapspelen, houten spelen zoals crocket, ringwerpen, jenga en kubbs of voetbalgoals, jeu de boule of badmintonsets kan je bij de Qurios Club Uitleen lenen,

Leen één van deze gadgets van ons gratis en zonder borg bij de receptie. Elk attribuut mag je maximaal een paar uur houden. Lenen is op basis van beschikbaarheid en een ouder of verzorger met tekenen voor uitleen. Tekenen is alleen voor GoPro, metaaldetector, verrekijker, sterrenkijker en walkie talkies.

Bekijk hier de handleiding van de Qurios Gear.

GoPro

Metaaldetector

Telescoop

Foto's Kids Club

SuperQ
Zie je deze bijzondere beer? Zo zie je er niet veel. Dat kan ook helemaal niet, er is er maar eentje zoals deze beer. Hij heet SuperQ en hij beleeft allemaal speciale avonturen. Wist je ook dat SuperQ een speciaal wensoor heeft? Fluister je wens in zijn oor en misschien komt jouw wens wel uit deze vakantie. 

Als het animatieteam er is dan kun je de extra grote SuperQ bij het voorleesverhaaltje met het grote voorleesboek ontmoeten. Grote SuperQ zou het heel leuk vinden als jij hem dan ook een dikke knuffel geeft.

Wil je zelf ook een SuperQ? Deze kun je kopen bij de receptie.

Kids Experiences

Op elk Qurios park hebben wij de zogenoemde 'Qurios Experiences'. Je kunt meedoen aan deze Experiences wanneer het animatieteam aanwezig is. Bekijk hieronder de verschillende activiteiten. Welke is jouw favoriet?

Masterchef (4+)

Kom jij koken of wil je dat leren? Bij Masterchef leren wij je om heerlijke gerechten te maken. Als het klaar is gaan we natuurlijk gezellig samen aan tafel!

Studio Q (4+)

Altijd al met foto, film en green screen willen werken? Leer in een dag hoe je filmpjes maakt en in elkaar zet en word een echte vlogger! 

Fast & Beautiful (4+)

Ben jij meer een racemonster of meer een beauty? Versier je eigen supersnelle racekist of kom lekker make-uppen, haren vlechten en verkleden! Hier kies je zelf wat JIJ het liefste bent.

Piraten (4+)

Ahoy schavuiten! Bij ons kun je laten zien dat je een echte piraat bent. Er ligt ergens een schat verborgen... Weet jij deze te vinden? Arrrghhh

Be a DJ (8+)

Let the music take control! Leer je eigen muziek-mix te maken en wie weet sta jij straks op het podium te dansen en te draaien als een echte Qurios DJ!

Archeologie (4+)

Dit is een kids experience alleen voor echte gravers en doorzetters. Welk verhaal haal jij naar boven? Wie weet vind je wel iets heel ouds of kostbaars..

Ontdeklab (4+)

Hoe zien bacteriën er eigenlijk uit? Of hoe komt stroom in een batterij? Trek je witte lab-jas aan, zet je professor-bril op en ontdek het zelf!

R1090357

Social Media en YouTube

Ook op Social Media is de Qurios Club actief. Op YouTube kun je al het beeldmateriaal van de Qurios Club terugvinden. Kijk alle losse filmpjes van Wilfreek, de Jutter of misschien wel het kooklab. Heb je zelf leuke items, stuur ze dan door via de #QuriosClub of reageer met een super leuke selfie. En vergeet ons niet te volgen en te liken!

Volg ons HIER op YouTube.

Volg ons HIER op Instagram.

qurios-tv-monday

Qurios TV

In de cottage en op YouTube kun je verschillende afleveringen bekijken of terugkijken. Elke dag een nieuwe aflevering van Masterchef, de wens van de dag of een nieuw en spannend verhaal van SuperQ. En er zitten verborgen opdrachten in de Qurios TV, waarmee je weer muntjes kan verdienen. Weet jij ze te vinden?

Bekijk meer op YouTube

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Move Your Feet
Wauw! Wat een feest. We zetten allemaal een koptelefoon op en luisteren naar een spannend verhaal van SuperQ. Tussendoor gaan we ook nog dansen. En weet je wat er zo leuk is? Alle grote mensen kunnen niet horen wat jij hoort. Supertof toch? Aan het einde sluiten we altijd af met de SuperQ dans. Bekijk hieronder de Qurios Clubdans.

Qurios Clubdans

SuperQ heeft een hele leuke clubdans, die je terug kan vinden op internet. Natuurlijk dansen we deze clubdans tijdens de Qurios Club en andere activiteiten. Maar je kan 'm zelf ook leren! Speciaal voor jou hebben we de clubdans in stukjes opgenomen, zodat je de dans kan leren en mee kan dansen als je op een van onze resorts bent.

Bekijk hieronder de clubdans en de clubdans instructies!

Qurios Clubdans

Qurios Clubdans instructie

vuurtoren animatie

Extra activiteiten
Ook buiten de resorts van Qurios kun je diverse activiteiten beleven.  Wist je dat bijvoorbeeld dat je vanaf Qurios Zandvoort binnen 20 minuten bij een echt Juttersmuseum staat en ze daar allemaal spannende verhalen hebben over alles wat ooit gevonden is? Of dat je vanaf Qurios Bloemendaal een rondleiding kan krijgen in de reddingspost van de reddingsbrigade? En dat je vanaf Qurios Ameland een vuurtoren, strandwandeling kan maken?

Vraag bij de receptie of Qurios Club naar meer informatie of let op de aankondigingen die op de resorts hangen!