De Qurios Club. Voor iedereen. Helemaal gratis.

Welkom! Super leuk dat je er bent. We weten zeker dat je een hele leuke tijd zult hebben. En weet je wat? Bij de Qurios Club is er altijd wat te beleven. En vaak is er ook een Qurios Club Team aanwezig. Dus je kunt heel veel leuke dingen doen en elke dag zullen we je uitdagen. Kijk maar eens op het programma, die je kunt vinden in onze App.  

animatie

Muntjes sparen en Qurios Club Shop
Tijdens je verblijf op Qurios kun je muntjes sparen. De muntjes spaar je door mee te doen aan uitdagingen, activiteiten, een opdracht goed te doen, een item van de Qurios Gear te gebruiken of een andere speciale manier. Vraag meer over het muntjes sparen bij de receptie!

In de Qurios Club Shop kun je jouw gespaarde muntjes inwisselen voor hele leuke cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een mini-SuperQ of gave Qurios tattoos.
Op het programma staat wanneer de Qurios Club Shop open is en anders kun je altijd bij de receptie vragen om je muntjes in te wisselen.

Qurios armbandje

Armbandje
​Als je op vakantie bent bij Qurios, kun je een speciaal armbandje maken. Als je het armbandje netjes in elkaar vlecht, kun je ‘m zo om je pols doen. Mooi he! Daarnaast hebben we een speciaal Qurios lintje en met dit lintje erbij, ben je officieel lid van de Qurios Club! Het armbandje-pakketje kun je gratis halen bij de receptie. 

Foto's Kids Club

Qurios Club Gear

Zoek naar schatten met de metaaldetector, film je eigen vakantievlog met de GoPro of spot allemaal dieren met de telescoop!

Leen één van deze gadgets van ons gratis en zonder borg bij de receptie. Elk attribuut mag je maximaal 4 uur houden. Lenen is op basis van beschikbaarheid.

Bekijk hier de handleiding van de Qurios Gear.

GoPro

Metaaldetector

Telescoop

Foto's Kids Club

SuperQ
Zie je deze bijzondere beer? Zo zie je er niet veel. Dat kan ook helemaal niet, er is er maar eentje zoals deze beer. Hij heet SuperQ en hij beleeft allemaal speciale avonturen. Wist je ook dat SuperQ een speciaal wensoor heeft? Fluister je wens in zijn oor en misschien komt jouw wens wel uit deze vakantie. 

Als het animatieteam er is dan kun je de extra grote SuperQ elke dag bij het voorleesverhaaltje met het grote voorleesboek ontmoeten. Grote SuperQ zou het heel leuk vinden als jij hem dan ook een dikke knuffel geeft.

Wil je zelf ook een SuperQ? Deze kun je kopen bij de receptie.

Qurios Club Experiences

Op elk Qurios park hebben wij de zogenoemde 'Qurios Experiences'. Je kunt meedoen aan deze Experiences wanneer het animatieteam aanwezig is. Bekijk hieronder de verschillende activiteiten. Welke is jouw favoriet?

Masterchef

Altijd al gedroomd om een echte kok te worden? Bij Masterchef zorgen we dat dat gebeurt. Kneed je eigen super verse pizzadeeg, of bak je eigen knapperige taart.

Studio Q

Maak de basis voor je eigen Youtube kanaal: leer in een dag hoe je filmpjes maakt en in elkaar zet. Word een echte vlogger in Studio Q.

Fast & Beautiful

Ben jij meer een racemonster of een prinses? Racemonsters bouwen hun eigen zeepkist. Prinsessen verkleden zich tot de mooiste van het universum.

 

Piraten

Ahoy! Bij ons kun je laten zien dat je een echte piraat bent. Er liggen allemaal schatten verborgen.. Kun jij die vinden?

Be a DJ

Let the music take control! Leer je eigen muziek-mix maken wie weet sta jij straks op het podium te dansen en te draaien als een echte Qurios DJ!

Archeologie

Dit is een kids experience alleen voor echte gravers en doorzetters. Welk verhaal haal jij naar boven? Wie weet vind je wel iets heel ouds of kostbaars.

Ontdeklab

Hoe zien bacteriën er eigenlijk uit? Of hoe komt stroom in een batterij? Trek je witte lab-jas aan, zet je professor-bril op en ontdek het zelf.

R1090357

Social Media en YouTube

Ook op Social Media is de Qurios Club actief. Op YouTube kun je al het beeldmateriaal van de Qurios Club terugvinden. Kijk alle losse filmpjes van Wilfreek, de Jutter of misschien wel het kooklab. Heb je zelf leuke items, stuur ze dan door via de #QuriosClub of reageer met een super leuke selfie!

Volg ons HIER op YouTube.

Volg ons HIER op Instagram.

qurios-tv-monday

Elke dag kun je op ons YouTubekanaal de avonturen volgen van SuperQ!

Bekijk meer op YouTube

Kids Club

Qurios Club Dance

Qurios TV