Aangepast programma

Welkom! Super leuk dat je er bent. We weten dat je een hele leuke tijd zult hebben. En weet je wat? Bij de Qurios Club is er altijd wat te beleven. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal te doen is tijdens jouw verblijf? Lees dan gauw verder.

Alle parken van Qurios hebben activiteiten of een animatieprogramma. Dit is op het moment een aangepast programma waarbij de kinderen leuke gadgets, sport- en spelmaterialen kunnen lenen, ookwel Qurios Gear genoemd, spannende opdrachten kunnen doen uit de  QuriosTV.

De Qurios Club Uitleen op Qurios Ameland, Bloemendaal aan Zee en Zandvoort is elke week geopend op de volgende dagen:
Maandag t/m zondag
Van 10:00 tot 12:00 - van 14:00 tot 16:00 - van 18:00 tot 20:00.

De Qurios Club Uitleen op Qurios ECO Grevelingenstrand is elke week geopend op de volgende dagen:
Maandag t/m zondag
Van 08:00 tot 11:00 - van 16:00 tot 18:00.

Verblijf jij op Qurios ECO Grevelingenstrand? Huur dan bij de receptie een eigen sup of kano en ga vanaf je huisje zo het water op! 

Bereikbaarheid Qurios Club en uitleen Qurios Gear
Wij zijn bereikbaar op een speciaal telefoonnummer. Dit nummer is alleen te bereiken voor vragen rondom de Qurios Club of de uitleen van de Qurios Gear. Voor overige vragen kun je terecht bij de receptie.
Het telefoonnummer waarop de Qurios Club te bereiken is:
Bloemendaal: 06-82142401
Zandvoort: 06-82458800
Ameland: 06-82601226

animatie

De Qurios Club. Voor iedereen. Helemaal gratis.

Muntjes sparen en Qurios Club Shop
Tijdens je verblijf op Qurios kun je muntjes sparen. De muntjes spaar je door mee te doen aan uitdagingen, activiteiten, een opdracht goed te doen, een item van de Qurios Gear te gebruiken of een andere speciale manier. Vraag meer over het muntjes sparen bij de Qurios Club of de receptie!

In de Qurios Club Shop kun je jouw gespaarde muntjes inwisselen voor hele leuke cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een mini-SuperQ of gave tattoos.
De Qurios Club heeft dezelfde openingstijden als de Qurios Club Uitleen. Mocht je vroeg vertrekken, is er ook nog een mogelijkheid om je muntjes in te ruilen bij de receptie.

Bakfiets

Kids Experience

Wist jij dat wij op deze speciale Qurios Club Bakfiets rondrijden op het park en leuke activiteiten organiseren? Let goed op en wie weet kom jij ons wel tegen! Doe jij dan gezellig mee?

Foto's Kids Club

SuperQ
Zie je deze bijzondere beer? Zo zie je er niet veel. Dat kan ook helemaal niet, er is er maar eentje zoals deze beer. Hij heet SuperQ en hij beleeft allemaal speciale avonturen. Wist je ook dat SuperQ een speciaal wensoor heeft? Fluister je wens in zijn oor en misschien komt jouw wens wel uit deze vakantie. 

Als het animatieteam er is dan kun je de extra grote SuperQ bij het voorleesverhaaltje met het grote voorleesboek ontmoeten. Grote SuperQ zou het heel leuk vinden als jij hem dan ook een dikke knuffel geeft.

Wil je zelf ook een SuperQ? Deze kun je kopen bij de receptie.

Qurios Club Support logo

Qurios Club Gear

Zoek naar schatten met de metaaldetector, film je eigen vakantievlog met de GoPro of spot allemaal dieren met de telescoop! Maar ook het heelal bekijken met sterrenkijken, verstoppertje spelen of speurtocht met de walkie-talkies, gezelschapspelen, houten spelen zoals crocket, ringwerpen, jenga en kubbs of voetbalgoals, jeu de boule of badmintonsets kan je bij de Qurios Club Uitleen lenen,

Leen één van deze gadgets van ons gratis en zonder borg bij de Qurios Club. Elk attribuut mag je maximaal een paar uur houden. Lenen is op basis van beschikbaarheid en een ouder of verzorger met tekenen voor uitleen. Tekenen is alleen voor GoPro, metaaldetector, verrekijker, sterrenkijker en walkie talkies.

Bekijk hier de handleiding van de Qurios Gear.

Bezorgservice
Bij slecht weer kun je gebruik maken van de bezorgservice. Om ook binnen leuke dingen te kunnen doen hebben we diverse knutselpakketjes, maar je kan natuurlijk ook andere Qurios Gear lenen. Dat komen wij dan zo snel mogelijk bij je huisje brengen. Knutselpakketjes zijn er alleen bij slecht weer. Mocht je twijfelen of het slecht weer is, neem dan even contact op met de Qurios Club! 

GoPro

Metaaldetector

Telescoop

Foto's Kids Club

Social Media en YouTube

Ook op Social Media is de Qurios Club actief. Op YouTube kun je al het beeldmateriaal van de Qurios Club terugvinden. Kijk alle losse filmpjes van Wilfreek, de Jutter of misschien wel het kooklab. Heb je zelf leuke items, stuur ze dan door via de #QuriosClub of #SuperQ of reageer met een super leuke selfie. En vergeet ons niet te volgen en te liken!

Volg ons HIER op YouTube.

Volg ons HIER op Instagram.

qurios-tv-monday

Qurios TV

In de cottage en op YouTube kun je verschillende afleveringen bekijken of terugkijken. Elke dag een nieuwe aflevering van Masterchef, de wens van de dag of een nieuw en spannend verhaal van SuperQ. En er zitten verborgen opdrachten in de Qurios TV, waarmee je weer muntjes kan verdienen. Weet jij ze te vinden?

Bekijk meer op YouTube

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Qurios Clubdans

SuperQ heeft een hele leuke clubdans, die je terug kan vinden op internet. Natuurlijk dansen we deze clubdans tijdens de Qurios Club en andere activiteiten. Maar je kan 'm zelf ook leren! Speciaal voor jou hebben we de clubdans in stukjes opgenomen, zodat je de dans kan leren en mee kan dansen als je op een van onze resorts bent.

Bekijk hieronder de clubdans en de clubdans instructies!

Qurios Club Dance

Qurios Clubdans instructie