Qurios Quality

Onze filosofie: LESS is more

Lokaal en goed voor de natuur
Zo goed mogelijk om te gaan met de natuur om ons heen. Geen toeters en bellen, kleinschalig en met oog voor eerlijke lokale producten en samenwerkend met de lokale middenstand. Dat is ónze natuur. Qurios Bloemendaal aan Zee  is voorzien van een gouden Green-Key certificering, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.  Bekijk hier onze MVO-verklaring.

Experience
Bij ons kom je niet alleen tot jezelf, maar ook tot elkaar. Met je partner, familie of vrienden ben je lekker weg van de dagelijkse routine en samen intens de wereld om je heen beleven. De activiteiten op onze parken zijn gericht op ontdekken, met al je zintuigen. Zo bekijk je de simple things in life weer op een heel andere manier!

Surprise
Al onze accommodaties zijn verrassend stijlvol ingericht. Nieuw, fris en in een stijl die past bij de omgeving. Tevens zijn alle accommodaties voorzien van een heerlijke veranda met comfortabel buitenset om heerlijk te relaxen, enkele accommodaties hebben zelfs een hangmat voor de deur!
Onze accommodaties zijn standaard voorzien van gratis wifi, opgemaakte bedden en een hand- en keukendoekenpakket. Ook de schoonmaakkosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Simply Qurios!

Share 
Door te delen wordt alles mooier. Misschien is dit wel de essentie van gastvrijheid. Wij staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat het een vakantie wordt waar je nog vaak aan zult terugdenken.