Zoek je vakantiepark in Nederland bij Qurios

Qurios Holiday Retreats

Tijdens een verblijf op een Qurios-park ontbreekt het je aan niets! Onze stijlvolle en exclusieve vakantieparken zijn ruim van opzet met een veelzijdig aanbod. Zo vind je altijd een accommodatie die bij je past!

 

Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee

Verblijf in één van onze gloednieuwe, stijlvolle en zeer comfortabele vakantiewoningen midden in de duinen. Aan alles is gedacht! En... vanaf het park loop je regelrecht het weidse strand van Bloemendaal aan Zee op.

 • afstand tot strand 100 meter
 • accommodaties tot 6 personen
 • rolstoelvriendelijke accommodaties
Qurios Ameland

Qurios Ameland

Onder de vuurtoren van Ameland ligt ons nieuwe park, voorzien van stijlvolle en comfortabele vakantiewoningen. De frisse eilandlucht en het uitgerekte strand maken dit de ideale bestemming om tot rust te komen.

 • afstand tot strand 1 kilometer
 • accommodaties tot 6 personen
 • rolstoelvriendelijke accommodaties
 • Prachtige natuur
 • Onder de vuurtoren
Qurios Zandvoort aan Zee

Qurios Zandvoort aan Zee

Direct achter het strand van Zandvoort opent in de zomer van 2019 ons nieuwe Qurios Park. Op deze unieke locatie worden 100 luxe Sea Lodges gebouwd voor 4, 6 en 8 personen. Perfect voor een strandvakantie!

 • Dicht bij het strand
 • Accommodaties tot 8 personen
 • Rolstoelvriendelijke accommodaties

Genieten op een vakantiepark in Nederland

Ben je op zoek naar een vakantiepark in Nederland en hou je van lekker comfortabel en luxe? Kom dan genieten op een van onze vakantieparken. De parken van Qurios bevinden zich in de omgeving van de duinen en de zee. Qurios Petten aan Zee biedt je straks zelfs de mogelijkheid om op het strand te overnachten! De zonsondergang op het strand vanuit je accommodatie bekijken! 's Ochtends loop je het strand op voor een lange wandeling.

Qurios Accommodaties

Onze accommodaties op een van de vakantieparken in Nederland zijn voorzien van alle comfort. Op onze website vind je informatie over alle accommodaties van de vier verschillende Qurios vakantieparken en accommodaties. Je kiest de accommodatie die het beste bij je wensen en behoeftes past: een zonnige ligging, rolstoelvriendelijk, op het strand, etc.

Omgeving

De Qurios vakantieparken in Nederland bevinden zich op of nabij het strand op de mooiste plekken aan de kust van Nederland. De omgeving heeft talloze mogelijkheden voor activiteiten. Zo kun je een lange wandeling maken en even lekker uitwaaien, maar ook kun je actief genieten door bijvoorbeeld naar de golfbaan te gaan of relaxen bij een plaatselijke strandtent. Daarnaast zijn er in de omgeving veel bezienswaardigheden zoals Amsterdam, de kaasmarkt in Alkmaar of de welbekende kleurrijke tulpenvelden.