Qurios Club

Welkom! Super leuk dat je er bent. We weten zeker dat je een hele leuke tijd zult hebben. En weet je wat? Vaak is er ook een Qurios Club Team aanwezig. Dus je kunt heel veel leuke dingen doen. Kijk maar eens op het programma. Maar dat is nog niet alles, want elke dag gaan we je uitdagen. Spannend he!

Qurios Club

Programma
Wat is er allemaal te doen wanneer jij bij ons bent? Download de Qurios App en bekijk het programma!

Muntjes sparen en Qurios Club Shop
Tijdens je verblijf op Qurios kun je muntjes sparen. Die kun je sparen door mee te doen aan uitdagingen, activiteiten, een opdracht goed te doen, een item van Qurios Gear te gebruiken of op een andere speciale manier.

Met deze muntjes kun je cadeautjes ‘kopen’ in de Qurios Club Shop. Op het programma staat wanneer de Qurios Club Shop open is en anders kun je altijd bij de receptie vragen om je muntjes in te wisselen.

Armbandje
Als je op vakantie bent bij Qurios, kun je een speciaal armbandje maken. Als je het armbandje netjes in elkaar vlecht, kun je ‘m zo om je pols doen. Mooi he! Daarnaast hebben we een speciaal Qurios lintje en met dit lintje erbij, ben je officieel lid van de Qurios Club! Het armbandje-pakketje kun je halen bij de receptie. 

SuperQ
Kom eens even dichterbij. Zie je deze bijzondere beer? Zo zie je er niet veel. Dat kan ook niet.
Er is maar eentje zoals deze licht beige beer. Hij heet SuperQ!

Je kunt zien hoe hij heet. Het staat gewoonweg op zijn buik. 
Kijk maar: een mooie glazende groene Q. Je spreekt het dan ook uit als KUU. Heb jij ook een naam op je buik? Ik denk het niet! SuperQ is een bere-leuke beer en best wel slim. En hij lacht altijd. Kijk maar naar zijn lachende mond. Je wordt er zelf ook vrolijk van als je hem ziet. Super Q heeft een paar speciale super leuke dingen. Zo heeft hij …. En dat is wel heel… heel… bijzonder, een WENS-oor. Kijk maar eens goed. Het is een oor waar wensen in kunnen. Ook die van jou. Plots zegt hij soms; “Aha… zie je mijn WENS-oor? Doe dan maar een wens hoor…”.

Op dat moment kun je een wens in het WENS-oor roepen of fluisteren of gewoon zeggen. En met een beetje geluk komt je wens dan uit. 
Maar je moet natuurlijk wel duidelijk praten. En het geeft niet in weke taal. Nederlands of Frans of Duits of kindertaal of een geheimtaal die je zelf hebt verzonnen. 

Super Q heeft ook een eigen liedje en dans. Ken jij ‘m al? Oefen ‘m maar goed, dan kun je ‘m samen met Super Q of het Qurios Club Team dansen op een van de Qurios parken.

Als je goed rondkijkt op het park kun je Super Q ook in het heel groot tegenkomen. Hij is wel bijna 2 meter lang. Groot he. En dat is niet alleen leuk om naar te kijken maar je mag ook met hem op de foto. Heb jij zelf ook al je eigen Super Q? Neem die dan maar mee, dan wordt de foto nog veel mooier.

Als het Qurios Club Team er is dan kun je grote Super Q bovendien elke dag bij het voorleesverhaaltje met het grote voorleesboek ontmoeten. Grote SuperQ zou het heel leuk vinden als jij hem dan ook even een dikke knuffel geeft.

Wil je zelf ook een Super Q? deze kun je kopen bij de receptie of bestel Super Q hier!