Qurios ECO Grevelingenstrand

Qurios ECO Grevelingenstrand

Qurios ECO Grevelingenstrand is de perfecte plek om even helemaal bij te komen van het drukke leven. In deze rustige omgeving geniet je van de natuur op zijn best.

Direct aan het Grevelingenmeer, verscholen in natuurgebied de Kabbelaarsbank, ligt ons resort Qurios ECO Grevelingenstrand. Wie goed zoekt ontdekt hier 30 zelfvoorzienende ECO cottages aan de rand van het meer. De perfecte plek om te onthaasten en in alle rust van je vakantie te genieten. 
De cottages staan wijd verspreid over het resort dus je hebt veel privacy en vooral ook de ruimte om echt de verbinding met de natuur aan te gaan. Vanaf je terras heb je vrij uitzicht over het water. Het is dus geen toeval als je hier een zeehondje spot. 

De cottages
Op vakantie zonder dat het je ontbreekt aan comfort en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk minimaliseren. Je verblijf is eco smart. Ontworpen volgens een uniek concept dat autarkisch, biobased en circulair is. De ECO cottage is volledig met natuurlijke materialen afgewerkt en ingericht. Zo is onder andere gebruik gemaakt van door Staatsbosbeheer beschikbaar gesteld Larikshout en zijn de huisjes geïsoleerd met hennep. Hierdoor passen de cottages ook perfect in het landschap. Door de grote glazen pui wordt buiten ook een beetje binnen. 
De huisjes zijn geschikt om met vier personen in te verblijven. Zoals een echte tiny house, slim ingericht en daardoor eigenlijk voorzien van alles wat je nodig hebt op slechts 30 vierkante meter. 

Wat is er allemaal te doen?
De Kabbelaarsbank is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Dit is dé plek bij uitstek voor lange wandelingen en tot rust komen in de natuur. 
Ook voor een actieve vakantie is er in de omgeving genoeg te doen. Ten westen van het park vind je een prachtig Noordzeestrand met verschillende strandpaviljoens en kite- en surfmogelijkheden. Aan de oostkant ligt het Grevelingenmeer, het grootste, schoonste en meest heldere zoutwatermeer van West-Europa. Hier kun je heerlijk zwemmen, windsurfen, snorkelen of deelnemen aan verschillende soorten watersport.
Wie hier naartoe gaat wil vast ook meer weten van de mosselteelt. In Vrouwenpolder kun je de hangmosselkwekerij van Neeltje Jans bezoeken. Ontdek het ware verhaal over de Oosterschelde kreeft en proef zelf. 

Bereikbaarheid Qurios ECO Grevelingenstrand
Qurios ECO Grevelingenstrand is uitstekend te bereiken met de auto. Het park zelf is geheel autovrij. Uiteraard zijn er voor de bagage bolderkarren beschikbaar. Het is ook mogelijk om het resort te bereiken met het OV. Wij raden aan de buslijn richting halte Port Zélande hiervoor te gebruiken.

Hond mee op vakantie
Heerlijk uitwaaien mét je trouwe viervoeter? Ook bij Qurios ECO Grevelingenstrand is een hond in een aantal accommodaties toegestaan. Maximaal 1 per cottage. Houdt er wel rekening mee dat je in een natuurgebied bent. Honden mogen hier niet loslopen maar moeten altijd aangelijnd zijn, ook op het park.

Al onze prijzen zijn inclusief schadeverzekering, schoonmaak, handdoeken en vele andere extra's!

Beschikbare accommodaties

Foto's van dit park

Reviews

Algemene beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen

Accommodaties 9,4 9,4
Gastvrijheid 9,4 9,4
Wi-Fi 7,0 7,0
Omgeving 9,3 9,3

8,8

Op basis van 42 beoordelingen

Accommodaties 9,4 9,4
Gastvrijheid 9,4 9,4
Wi-Fi 7,0 7,0
Omgeving 9,3 9,3

8,8

Op basis van 42 beoordelingen

Accommodaties 9,4 9,4
Gastvrijheid 9,4 9,4
Wi-Fi 7,0 7,0
Omgeving 9,3 9,3

8,8

Beoordeling per doelgroep

Bekijk alle reviews

Faciliteiten

Locatie

Middelplaat 8, 3253 MH Ouddorp

Adres van Qurios ECO Grevelingenstrand
Middelplaat 8
3253 MH
Ouddorp