Fietsen voor KWF kankerbestrijding

Wij gaan mee doen met de Alpe d'HuZes 2018 op 7 en 8 juni, steun jij ons?

Fietsen voor KWF kankerbestrijding

Wij (Erik, Martijn en Mascha) hebben er eens goed over nagedacht... we gaan mee doen met Alpe d'HuZes 2018 op 7 en 8 juni! Als team gaan we er hard voor trainen om zoveel mogelijk die berg te beklimmen met de fiets. Daar gaan we de komende maanden hard aan werken, want opgeven is geen optie. Het fietsen is een obstakel waar we aan kunnen werken. Conditie opbouwen, de bergen in om te trainen, maar dat is niet genoeg. We moeten natuurlijk ook geld ophalen en we hopen jij ons ook wilt sponseren. We willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF kankerbestrijding, zodat ze verder kunnen gaan met onderzoeken. 

SPONSOR ONZE KANJERS! 

"Waarom ik mee doe? Ik vind het belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan om deze nare ziekte te bestrijden. Zelf ben ik 8 jaar geleden mijn moeder kwijt geraakt aan borstkanker. Het is verschrikkelijk om het zelf te hebben, maaar ook voor de mensen erom heen, die al het leed zien en er niets tegen kunnen doen. Daarom ga ik met mijn collega's Erik en Mascha, 6 keer de berg op en neer. We gaan er hard tegen aan! Onze beenspieren worden vermenigvuldigd, maar we hebben ons opgegeven en opgeven geen optie." (Martijn Lelie, Chefkok Brasserie Qurios)

"Waarom mee doen? Waarom niet! Iedereen heeft direct of indirect te maken met deze nare ziekte. Mijn zus is overleden op 46 jaar. Veel te snel. En in mijn omgeving hoor ik het steeds vaker en vaker. Alle redenen om er tegen aan te gaan en nu ik zelf 46 ben er een smaakje bij zit. Opgeven is geen optie.
Mijn motto; Je komt altijd boven. Al is het met 2 lekke banden. Al is je ketting eraf." (Erik Butter, Technische Dienst) 

"Ik doe niet mee voor de donaties, maar het gevoel van samen staan we sterk. Om stil te staan bij nabestaanden en mensen die geraakt zijn door de ziekte. Hier doen wij het voor. Wij zijn gezond dus moeten wij dit zeker kunnen." (Mascha Koopman, Hoofd Horeca)