Zandvoort goes Wild!

Met de bronsttijd van de damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ter afsluiting van het zomerseizoen wordt Zandvoort aan Zee in oktober wild! Gedurende de hele maand worden verschillende evenementen georganiseerd die je kennis laten maken met de wilde kant van Zandvoort aan Zee en omgeving. Wat te denken van burlwandelingen, waarbij je op zoek gaat naar burlende? Of geniet van een heerlijk overheerlijk wild menu met een lekker bokbiertje ernaast.

Zandvoort goes Wild!

Ook Qurios goes Wild op zaterdag 21 en 28 oktober!

Wilde BBQ met een Live Optreden! 

Vanaf 17:00 kunnen de gasten (ook die niet op het park verblijven) genieten van een live optreden van Papa Luigi & Amici, fantastische Gipsy jazz, bij ons in de brasserie. Hier bereiden wij op de Big Green Egg de heerlijkste wildproducten waaronder hertenrack, wildzwijnfilet, hertenbiefstuk of een wildstoof. Daarnaast serveren wij ook een uitgebreid buffet met zowel koude als warme salades en serveren we heerlijk Bokbier. 

21 & 28 oktober
Van de grill hertenrack, wildzwijnfilet, hertenbiefstuk of een wildstoof + buffet
2 maal Bokbier en livemuziek 

€ 24,50 p.p.

Prijs wild barbecue, uitgebreid salade buffet en 2 bokbier van de tap € 24,50 p.p. en kinderen halve prijs (reserveren kan tot 1 dag van te voren) 

Op deze 2 dagen is het niet mogelijk van de kaart te bestellen. Alle overige dagen is ons menu geheel in stijl aangepast op het wild thema: 

2 t/m 8 oktober
Wildstoof met puree € 18,50
Hertenracks met een saus van cantharellen € 21,50


9 t/m 15 oktober
Duivenborstfilet met een saus van witteport met vijgen, paddenstoelen en pompoen € 19,50
Wildzwijn met een saus van cranberry en rode bessen geserveerd met bietjes en schorseneren € 18,50


16 t/m 22 oktober
Fazantfilet met cognacsaus € 17,50
Hertenfilet met een saus van chocolade en ras el hanout  €22,50


23 t/m 29 oktober
Confit de canard € 17,50
Hertenbiefstuk met een stoofpeer en een rode wijnsaus € 19,50

 

Wilde Fietstocht:

Ontdek het Nationaal park Noord- Kennemerland per fiets en leg de mooiste plaatjes vast van al het wild die je onderweg tegenkomt.

De fietstocht, die je met de app kunt volgen, duurt ongeveer 2 uur. Voor je aan deze spannende tocht begint kun je in de brasserie nog een heerlijk kopje koffie drinken en krijg je een fles EARTH water voor onderweg.

Prijs € 10,- p.p. (vooraf reserveren is noodzakelijk) 

 

Aanmelden