Cosy Christmas 2019

Al eeuwenlang zoeken mensen elkaar op tijdens de koude donkere winterdagen. Als de temperatuur daalt stoken we het vuur flink op en verzamelen we ons er omheen. Want hoe je het ook wendt of keert: wij mensen zijn gezelligheidsdieren.

Hoe veel uren we ook werken of bezig zijn, uiteindelijk zoeken we elkaar steeds weer op. Niets is zo fijn als met je vrienden en familie bij elkaar zijn. We genieten allemaal van een mooi verhaal tijdens een goede maaltijd. Samenzijn en van elkaar genieten, daar gaat het om: share the simple things in life.

Bij Qurios weten we natuurlijk dat de kerstdagen vaak vol en druk zijn. En dat terwijl we het liefst toch al onze tijd aan de mensen om ons heen besteden. Maar toch zijn we vaak bezig met geregel, het plannen van een goede maaltijd en de boodschappenlogistiek die daarbij komt kijken.

In te zorgen dat je dáár tijdens je verblijf niet over na hoeft te denken zorgen we tijdens de kerstdagen voor geweldige kerstdiners op al onze resorts.

Bij Qurios Bloemendaal aan Zee serveren we een heerlijk kerstbuffet. In de Brasserie van Qurios Zandvoort en Qurios Ameland staat er onder andere wild op de kaart.

Kerst

Kerst vieren op Ameland

Menu & Reserveren
Kerst

Kerst vieren in Bloemendaal aan Zee

Menu & Reserveren
Kerst

Kerst vieren in Zandvoort

Menu & Reserveren