Boek nu jouw verblijf in de buurt van het circuit!

Op zoek naar een overnachting tijdens de Formule 1 in Zandvoort voor mei 2020? Ons vakantiepark Qurios Bloemendaal aan Zee ligt op slechts 2 kilometer van het race circuit en beschikt over comfortabele accommodaties, geschikt voor 4 tot 6 personen. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Formule 1 circuit van Zandvoort in mei 2020.

Overnachten in de buurt van F1 Zandvoort 2020
Vanaf Qurios Bloemendaal aan Zee reis je na een heerlijke overnachting binnen enkele minuten op de fiets naar het F1 circuit van Zandvoort. Fietsen zijn op het park te huur. Zo vermijd je de drukte op de weg en ben je gegarandeerd op tijd voor de race! Overnacht in de buurt van het circuit zonder de ongemakken te ervaren.

Heerlijk bijkomen na de race
Na een spannende race-dag heerlijk bijkomen in je luxe cottage. Geniet van de prachtige natuur, steek de barbecue aan of neem een verfrissende duik in de Noordzee. Natuurlijk kun je ook lekker ontspannen en genieten van een maaltijd in onze brasserie. Onze chef bereidt met liefde een heerlijk diner. Een overnachting op Qurios Bloemendaal aan Zee garandeert je van een zorgeloos verblijf in de buurt van het circuit tijdens de Grand Prix van Zandvoort 2020.

Een onbezorgd weekend
Ben jij één van de gelukkigen die een felbegeerd kaartje heeft weten te bemachtigen voor de Grand Prix van Zandvoort 2020 en wil jij tijdens het Formule 1 weekend zorgeloos genieten van het spektakel? Een overnachting in één van de vakantiehuisjes op Qurios Bloemendaal aan Zee maakt jouw ervaring compleet.

Boek nu vanaf €146,15 per persoon per nacht!